Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

γενικός διευθυντής



Μια δεκαετία ήθελε να γίνει γενικός διευθυντής και έγινε όταν… σταμάτησε να το θέλει

Ο 40χρονος σήμερα Josh Leslie είναι επιτέλους διευθύνων σύμβουλος της καλιφορνέζικης εταιρίας πληροφορικής Cumulus Networks.

Τη θέση την ονειρευόταν όλη του τη ζωή και στα 30 του είχε αποκαλύψει μάλιστα στον τότε διευθυντή του πως ήθελε να γίνει αφεντικό μέχρι τα 40! Η καριέρα του ήταν όμως βαλτωμένη και το διευθυντιλίκι δεν έμοιαζε πιθανό.



Ο Ν.Τραμπ τα «ξαναβάζει» με το ΔΝΤ: «Γιατί ο γενικός διευθυντής είναι μόνο Ευρωπαίος;»

Το ζήτημα του ορισμού της ηγεσίας του ΔΝΤ φαίνεται ότι επιδιώκει να ανακινήσει ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση.
 


Αυστρία: Ο γενικός διευθυντής των Αυστριακών Σιδηροδρόμων νέος καγκελάριος;

Ανακοινώνεται αύριο επίσημα από το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα το όνομα του νέου αρχηγού του και μελλοντικού καγκελάριου της Αυστρίας, που θα είναι πιθανότατα ο νυν γενικός διευθυντής των Ομοσπονδιακών Αυστριακών Σιδηροδρόμων Κρίστιαν Κερν, ο οποίος θα διαδεχθεί τον πρώην καγκελάριο και πρώην αρχηγό του κόμματος Βέρνερ Φάιμαν, ο οποίος παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά την Δευτέρα απ' όλα τα



Εκθεση - σοκ: Μολυσμένος νερό πίνουν 1,8 δισ. άνθρωποι σε όλο τον κόσμο

Ακόμη πιο δύσκολη καθίσταται η επιδίωξη για παροχή πρόσβασης σε πόσιμο νερό για 1,8 δισεκατομμύρια ανθρώπους, ανάμεσά τους και εκατοντάδες εκατομμύρια παιδιά σε ολόκληρο τον κόσμο, εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής, η οποία απειλεί κυρίως περιοχές που πλήττονται από ξηρασία ή πλημμύρες, όπως ανέφερε ο γενικός διευθυντής της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της Unicef Ηλίας Λυμπέρης.



Πέθανε ο Ιωάννης Φ. Δούκας, γενικός διευθυντής των Εκπαιδευτηρίων

Πέθανε την Τρίτη ο Ιωάννης Φ.Δούκας, πρόεδρος του ΔΣ και Γενικός Διευθυντής των Εκπαιδευτηρίων Δούκα επί 48 χρόνια.