Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

ΓΕΝ



Υποβρύχια: Σήμα του ΓΕΝ για τη νέα τορπίλη των Υ/Β κλάσης 214

Σήμα από το ΓΕΝ για τη νέα τορπίλη των Υ/Β κλάσης 214, αλλά και για την ολοκλήρωση της νέας τορπίλης στα οπλικά συστήματα ISUS 90-15 και ISUS-90-46 των υποβρυχίων. 


Στο αεροδρόμιο Μεγάρων ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού [ΦΩΤΟ]

Επίσκεψη στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Μεγάρων πραγματοποίησε σήμερα ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.



Ορκίστηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι νέοι ναύτες μας

Tελέσθηκε η ορκωμοσία Ναυτών 2017 Δ΄ ΕΣΣΟ, στη Ναυτική Βάση ΚΑΝΝΕΛΟΠΟΥΛΟΣ την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017.



ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2017: Ο Αρχηγός ΓΕΝ στη φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι από την Τετάρτη 04 Οκτωβρίου έως την Πέμπτη 05 Οκτωβρίου 2017, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Ιωάννη Παυλόπουλο ΠΝ, βρέθηκε στη φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ όπου ενημερώθηκε για την εξέλιξη της άσκησης ‘’ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2017’’ και παρακολούθησε δραστηριότητες επιχειρησιακής εκπαίδευσης του Σ



ΓΕΝ: Επίσκεψη Σπουδαστών της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων σε Δίστομο και Καλάβρυτα

Οι Ναυτικοί Δόκιμοι απέδωσαν φόρο τιμής στα θύματα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου με κατάθεση στεφάνων στο Μαυσωλείο Διστόμου και στο Μνημείο Θυσίας και Ολοκαυτώματος Καλαβρύτων σε παράλληλη επίσκεψη της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017.



Τούρκοι χάκερς «χτύπησαν» ΥΠΕΘΑ, ΓΕΕΘΑ και ΓΕΝ με πάνω από 20.000 συντονισμένες επιθέσεις

Συναγερμός το βράδυ της Κυριακής από συντονισμένη επίθεση Τούρκων χάκερ που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές του ΥΠΕΘΑ, ακόμη και στα δύο Γενικά Επιτελεία!