Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Γαβράς



Πρεμιέρα σήμερα για την ταινία του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στην αίθουσα»

Το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων που έλαβαν χώρα ανάμεσα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και στο Euro Group σε Αθήνα και Βρυξέλλες προκειμένου να βρεθεί ένας τρόπος διαχείρισης του χρέους των 186 δισ. ευρώ της Ελλάδας προς τους Ευρωπαίους δανειστές της, διαπραγματεύεται η νέα ταινία του Κώστα Γαβρά, «Ενήλικοι στην αίθουσα».



Ο Γαβράς αποκαλύπτει: Ο Βαρουφάκης μου έδωσε τις ηχογραφήσεις από το Eurogroup

Σάλο είχε προκαλέσει την άνοιξη του 2015, η αποκάλυψη δημοσιογράφου του New York Times ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, προέβη στην πρωτόγνωρη ενέργεια της ηχογράφησης των ομολόγων του κατά την σύνοδο της Ρίγας, με τον ίδιο να επιβεβαιώνει την πληροφορία



Στη νέα ταινία του Γαβρά θα δούμε Τσίπρα και Βαρουφάκη - Ποιοί ηθοποιοί θα τους υποδυθούν

Ξεκίνησαν στην Αθήνα τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Κώστα Γαβρά, με τίτλο «Ενήλικοι στο Δωμάτιο» [Adults in the Room].

Τα διάρκειας 12 εβδομάδων γυρίσματα θα γίνουν επίσης στο Παρίσι, τη Ρίγα, τις Βρυξέλλες, τη Φρανκφούρτη και το Λονδίνο.



Ποιος είναι ο άνθρωπος που "πέθανε" τον Κώστα Γαβρά μέσω Μυρσίνης Ζορμά;

Πριν από λίγη ώρα ξέσπασε σάλος στο ίντερνετ με την είδηση ότι πέθανε ο σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς. Η είδηση ήταν ψεύτικη ενώ η Μυρσίνη Ζορμπά από την οποία διέρρευσε η είδηση ανέφερε ότι το προφίλ της στο τουίτερ χακαρίστηκε από τον δημοσιογράφο Τomasso Debenedetti. 



Σάλος με την ψεύτικη η είδηση θανάτου του Κώστα Γαβρά - Τι είπε ο ίδιος

Λίγα λεπτά πριν κυκλοφόρησε η είδηση του θανάτου του σκηνοθέτη Κώστα Γάβρα η οποία ήταν ψεύτικη!

Ένας λογαριασμός του Twitter που υποστήριζε ότι ανήκε στη νέα υπουργό Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά ανακοίνωσε ότι ο μεγάλος έλληνας σκηνοθέτης έφυγε από τη ζωή.



Με Κώστα Γαβρά ξεκινά το Ηellas filmbox berlin

Το Hellas Filmbox Berlin ξεκινά σήμερα, Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 και η Τελετή Έναρξης θα περιλαμβάνει ένα ωριαίο πρόγραμμα με μουσική, χαιρετισμούς, αλλά και εκπλήξεις. Στη συνέχεια θα προβληθεί η ταινία «Αμήν» του Κώστα Γαβρά.