Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

φυτά



Η κανέλα και το γάλα μπορούν να σώσουν τα «άρρωστα» φυτά σας

Φαίνεται απίστευτό και όμως γίνεται, να επαναφέρεται στη ζωή τα «άρρωστα» φυτά σας χρησιμοποιώντας ένα μείγμα από γάλα και κανέλα.

Το σπιτικό σπρέι γάλακτος και κανέλας μπορεί στην κυριολεξία να κάνει θαύματα, σύμφωνα με το housedigest.com!



Φυτά εσωτερικού χώρου που κρατάνε τον αέρα του σπιτιού σας καθαρό!

Τα φυτά είναι γνωστό ότι ανεβάζουν τη διάθεσή μας, βελτιώνουν την συγκέντρωση και την μνήμη μας, ενώ ταυτόχρονα μειώνουν το άγχος και την κούραση. Μπορούν, επίσης, να καθαρίσουν την ατμόσφαιρα και τον αέρα του σπιτιού μας, απορροφώντας πολλές τοξικές ουσίες και να μας βοηθήσουν να αναπνεύσουμε καλύτερα.



Κουνούπια τέλος - Αυτά είναι τα 7 φυτά που τα διώχνουν

Με το καλοκαίρι να έχει μπει για τα καλά, περνάμε περισσότερο χρόνο στα μπαλκόνια και τις αυλές. Δυστυχώς, όμως, το ίδιο κάνουν και τα έντομα - και με τους ιούς που μεταδίδουν, τα κουνούπια αποτελούν αιτία ανησυχίας για πολύ κόσμο.



Το «Περιβόλι της Παναγιάς» παρουσιάζει τους φυσικούς θησαυρούς του

Κατάφυτο από σπάνια ενδημικά είδη και με το ¼ των ειδών που υπάρχουν συνολικά στην Ελλάδα είναι το «Περιβόλι της Παναγιάς», το Άγιον Όρος, που παρουσιάζει τον φυσικό πλούτο του σε έκθεση με αποξηραμένα φυτά.

 

Γιατί εξαφανίζονται ζώα και φυτά το τελευταίο διάστημα

Τα ξένα είδη που εισβάλλουν σε άλλα οικοσυστήματα αποτελούν τους βασικούς «ενόχους» για τις πρόσφατες εξαφανίσεις πολλών φυτών και ζώων, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα. Οι «εισβολείς» έχουν χειρότερη επίπτωση ακόμη και από το κυνήγι και την αλιεία.