Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

φορουμ



Στο Παρίσι στις 12 και 13 Νοεμβρίου ο Κ. Μητσοτάκης

Στο Παρίσι αναμένεται να μεταβεί στις 12 και 13 Νοεμβρίου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να συμμετάσχει τόσο στις εκδηλώσεις του Φόρουμ για την Ειρήνη, το οποίο πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Grande Halle de La Villette, όσο και στις εργασίες της 40ης Συνόδου της Γενικής Διάσκεψης της Unesco.



Σαουδική Αραβία: Υπό δρακόντεια μέτρα και με πολλές απουσίες ξεκινά αύριο το «Νταβός της Ερήμου»

Το «Νταβός της ερήμου», μία επίδειξη δύναμης του Σαουδάραβα πρίγκιπα Μπιν Σαλμάν, θα διεξαχθεί στο πολυτελές ξενοδοχείο Ritz-Carlton, στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.



Ο 14χρονος «γκουρού» της τεχνητής νοημοσύνης που καθήλωσε το κοινό

Ένας ανήσυχος 14χρονος, ο Tanmay Bakshi, ήταν αυτός που κέρδισε τις εντυπώσεις στο Διεθνές Φόρουμ για την Κυβερνητική Επικοινωνία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, καθώς είναι ο νεότερος στον κόσμο ειδικός πάνω στον τομέα ανάπτυξης της τεχνητής νοημοσύνης.



Ανοίγει η αυλαία του Φόρουμ Αρχαίων Πολιτισμών στο Ζάππειο

Η διπλωματική πρωτοβουλία του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά με αφετηρία τον Πολιτισμό παίρνει σήμερα σάρκα και οστά.



Στουρνάρας: Να κλείσει χθες η κυβέρνηση την αξιολόγηση

Από τους Δελφούς , έστειλε σήμερα δραματικό μήνυμα για την άμεση ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης ο διοικητής της τράπεζας Ελλάδος  Γιάννης Στουρνάρας τονίζοντας πως: «H Τράπεζα της Ελλάδος παροτρύνει την κυβέρνηση να κλείσει την αξιολόγηση χθες» .



Πρόσκληση Μίχαλου σε Ομπάμα να μιλήσει σε φόρουμ του ΕΒΕΑ

Πρόσκληση στον απερχόμενο Αμερικανό Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα να επισκεφθεί εκ νέου την Ελλάδα ως κεντρικός ομιλητής σε επιχειρηματικό φόρουμ που θα διοργανώσει το Σεπτέμβριο του 2017 το ΕΒΕΑ απεύθυνε ο Πρόεδρος της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος.