Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

φωνή



Πανταζής: Από το πρόβλημα της υγείας του έχασε την φωνή του

Καλεσμένος στο «Καλοκαίρι not» βρέθηκε, ο γνωστός τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής ο οποίος μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα που με την φωνή του.



Διαγωνισμός - Στείλτε τη φωνή σας στον Άρη

Διαγωνισμός για όσους θέλουν να στείλουν τη… φωνή τους στον Άρη!

Ανοιχτό διαγωνισμό που απευθύνεται «στους πολίτες του πλανήτη Γη» διεξάγει η Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία (ESA), με την ευκαιρία της προετοιμασίας της αποστολής Exomars 2020.



Ήρθε για να μείνει το έξυπνο ασανσέρ που με την φωνή σου αλλάζει ορόφους

Έναν "έξυπνο" ανελκυστήρα ο οποίος ενεργοποιείται μόνο με την ανθρώπινη φωνή, χωρίς το πάτημα κάποιου κουμπιού, και βοηθά ρομπότ – φροντιστή ατόμων με κινητικά και άλλα προβλήματα να ανεβοκατεβαίνει ορόφους, κατασκευάστηκε και εγκαθίσταται στο "έξυπνο σπίτι" που βρίσκεται μέσα στους χώρους του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης, στη Θεσσαλονίκη.



Φωνητικές χορδές - 6 ιατρικές συμβουλές για καθημερινή προστασία

Η φωνή μας αποτελεί το σημαντικότερο «μέσο» επικοινωνίας ανάμεσα στους ανθρώπους. Ωστόσο, παρά τη σπουδαιότητα της, δεν δείχνουμε την απαραίτητη προσοχή, με αποτέλεσμα συχνά να προκαλούνται προβλήματα όπως βραχνάδα, όζοι και φλεγμονές στις φωνητικές χορδές.



Speechless για τη φωνή των γυναικών

Η Σοφία Μαυραγάνη, με επιμονή στις κοινωνικο-πολιτικές προβληματικές εμπνέεται αυτή τη φορά από δημόσιους λόγους, διακηρύξεις, άρθρα και κείμενα και φέρνει στο φως τη θραυσματική και ανεπίσημη φωνή των γυναικών.



Τζόυς Ευείδη: Που οφείλεται η βραχνάδα στη φωνή της;

H Τζόυς Ευείδη σε συνέντευξή της στην εκπομπή Dot μεταξύ άλλων αποκάλυψε που οφείλεται η βραχνάδα στη φωνή της.

Η ηθοποιός τόνισε: "Την έχω ρημάξει τη φωνή μου. Είναι ίδια με την φωνή της μαμά μου, που την κορόιδευα φρικτά σ' όλη μου τη ζωή. Έχω χαλάρωση φωνητικών χορδών".