Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

φελπς



Η απάντηση του Μ. Φελπς στους επικριτές του για τον αγώνα με τον καρχαρία

Ο Μάικλ Φελπς μ' ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του ιστότοπο υπερασπίστηκε την προσομοίωση του αγώνα κολύμβησης που έδωσε με έναν μεγάλο λευκό καρχαρία, αλλά έδωσε «συστημένη απάντηση» στους επικριτές του, τους οποίους κάλεσε, όσοι θέλουν, να κολυμπήσουν εκείνοι δίπλα στον μεγάλο θηρευτή της θάλασσας.



Η "τρελή" απόφαση του Φελπς

Oι προκλήσεις δεν σταματούν για τον κάτοχο των 23 χρυσών Ολυμπιακών μεταλλίων, Μάικλ Φελπς. Ο Αμερικανός θα κοντράρει έναν λευκό καρχαρία στο πλαίσιο της εβδομάδας που είναι αφιερωμένη στον θαλάσσιο θηρευτή και διοργανώνεται από Discovery Channel, στα τέλη Ιουλίου.



Η πρώτη φωτογράφηση του Φελπς με τα 28 μετάλλια

Οι Ολυμπιακοί αγώνες του Ρίο ήταν οι τελευταίοι του δεινού κολυμβητή Μάικ Φελπς, μιας και αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

Με τη σειρά του το γνωστό περιοδικό «Sports Illustrated» φιλοξενεί στο εξώφυλλό του, τον Αμερικανό κολυμβητή, με «συντροφιά» τα 28 μετάλλια (23 εκ των οποίων είναι χρυσά) που έχει κατακτήσει σε τέσσερις Ολυμπιακούς Αγώνες. 



Μέχρι και τα ρεκόρ των αρχαίων Ελλήνων καταρρίπτει πλέον ο Φελπς

Ο αμερικανός κολυμβητής Μάικλ Φελπς έχει σταματήσει πλέον να μετρά τα χρυσά μετάλλια που παίρνει... σαν να ήταν καραμέλες (έχει φτάσει τα 22, κι αυτό μέχρι το πρωί της Παρασκευής) και έτσι αρχίζει να καταρρίπτει ρεκόρ όχι μόνο των σύγχρονων αλλά μέχρι και των αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων.



Φελπς: Η ελληνική νοοτροπία ήταν η αιτία που κατέρρευσε η οικονομία σας

Μια ριζική αλλαγή στη νοοτροπία που διέπει τον μέσο Έλληνα πολίτη, αλλά και το κράτος, είναι το βασικό προαπαιτούμενο για να μπορέσει η Ελλάδα να περάσει στην ανάπτυξη.