Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Ευάγγελος Αποστολάκης



Αποστολάκης για θερμό επεισόδιο: Αν τολμήσουν, θα τους κάνουμε μεγάλη ζημιά

«Όλα παίζουν με πιθανότητες» ήταν η απάντηση που έδωσε ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης σε ερώτηση για το αν «βλέπει» πιθανότητα θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο. Εκτίμησε ωστόσο ότι η Τουρκία έχει πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει και «δεν θα ξεκινήσει τέτοιο θέμα, αν δεν συντρέχουν σοβαροί λόγοι και σοβαρά κέρδη».



Στην Αεροπορία Στρατού 70 ελικόπτερα Kiowa Warrior - Δείτε φωτογραφίες

Εβδομήντα αναγνωριστικά ελικόπτερα τύπου OH-58D Kiowa Warrior παρέλαβε και επίσημα τη Δευτέρα η αεροπορία στρατού σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο της Μαγνησίας.



Σείστηκε το Αιγαίο από την «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2019» – Ικανοποίηση Αποστολάκη για την άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού - Δείτε ΕΙΚΟΝΕΣ

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019, παρακολούθησε από το Αρματαγωγό «ΡΟΔΟΣ», επιχειρησιακές δραστηριότητες των Ενόπλων Δυνάμεων στο πλαίσιο της άσκησης «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2019», στην ευρύτερη περιοχή ν. Σάμου. 



Έγιναν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του ήρωα Αναστάσιου Τουλίτση

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης έγιναν σήμερα στα Λουκίσια Ανθηδώνας Χαλκίδας, τα αποκαλυπτήρια της προτομής του ηρωικά πεσόντα αντιναυάρχου Αναστάσιου Τουλίτση, τον Φεβρουάριο του 2016, στη νησίδα Κίναρο.



Αποστολάκης: Θα εξετάσουμε την προοπτική αγοράς των F-35

Την αποκάλυψη ότι η Ελλάδα, πέρα από την αναβάθμιση των F-16, βρίσκεται στη διαδικασία να επιλέξει το νέο μαχητικό της ώστε σιγά-σιγά να μπει στη νέα γενιά αεροσκαφών, έκανε ο Ευάγγελος Αποστολάκης, στον απόηχο της αποκάλυψης του Reuters ότι οι ΗΠΑ επιδιώκουν να πουλήσουν F-35 σε πέντε νέες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.



Ο Αποστολάκης ξήλωσε τη φωτογραφία των Τούρκων από την "Σούδα"

Άμεση η αντίδραση το Ευάγγελου Αποστολάκη στο ΝΑΤΟ για την φωτογραφία των Τούρκων βατραχανθρώπων με σημαία στο βυθό,υποτίθεται στην Κρήτη.