Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Εξοικονόμηση κατ’ οίκον



Εξαντλήθηκαν (και) για την Αττική οι πόροι του Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον

Εξαντλήθηκε και στην Αττική το σύνολο του προϋπολογισμού για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον» και έτσι απενεργοποιήθηκε η δυνατότητα πραγματοποίησης νέων εγγραφών.

Αναλυτικά, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, σήμερα, κατά τη δεύτερη ημέρα υποβολής αιτήσεων στις Περιφέρειες Αττικής και Νοτίου Αιγαίου, η εικόνα διαμορφώνεται ως εξής:



Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον: Από σήμερα οι αιτήσεις για Αττική και Νότιο Αιγαίο

Ο τρίτος και τελευταίος κύκλος του προγράμματος ενεργειακής αναβάθμισης «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον» ξεκίνησε από σήμερα.

Οι αιτήσεις αφορούν τις κατοικίες στην Αττική και το Νότιο Αιγαίο, ενώ το σύστημα θα είναι ανοικτό από 8 το πρωί μέχρι τις 20.00 το βράδυ. Ήδη έχουν εγκριθεί σχεδόν 30.000 νοικοκυριά και περίπου 10.000 είναι οι επιλαχόντες.



Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον: Για ποιες εργασίες παίρνετε επιδότηση

Την ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών τους με επιδότηση έως και 70% των δαπανών για τις αναγκαίες οικοδομικές εργασίες μπορούν να πραγματοποιήσουν τα νοικοκυριά, καθώς την Πέμπτη 8 Μαρτίου ανοίγει το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ Εξοικονόμηση Κατ' Οίκον ΙΙ.



ΚΥΑ: Περίπου 2.500 επιπλέον νοικοκυριά θα μπουν στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον»

Περίπου 2.500 επιπλέον νοικοκυριά θα ενταχθούν στο υφιστάμενο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον», καθώς με κοινή υπουργική απόφαση (ΚΥΑ) του υπουργού Περιβάλλοντος Π. Σκουρλέτη και του υφυπουργού Οικονομίας Αλ. Χαρίτση εκταμιεύτηκαν πρόσθετοι πόροι ύψους 19,1 εκατ. ευρώ.



Ένταξη 5.046 νοικοκυριών στο Εξοικονόμηση κατ’ οίκον - Οι δικαιούχοι

Περισσότερα από 56 εκατ. ευρώ εξασφαλίστηκαν προς το παρόν και διατίθενται άμεσα για την αύξηση των δικαιούχων που εντάσσονται στο Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον».