Τετάρτη 08 Μαΐου 2024 -

εξαφανισμένη



Τραγικό τέλος για την 75χρονη που είχε εξαφανιστεί – Τη βρήκαν νεκρή με το σκυλάκι της στο πλευρό της

Συγκλονίζει ο θάνατος της 75χρονης που χάθηκε το περασμένο Σάββατο από την Ηλιούπολη 

Από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισής της, είχε εκδοθεί Silver Alert. Η άτυχη Μαρία Σούκα έπασχε από βαριάς μορφής Αλτσχάιμερ. Είχε φύγει από το σπίτι της στην Ηλιούπολη μαζί με τον σκύλο της, ο οποίος βρέθηκε στο πλευρό της, σαν άλλος Χάτσικο.



Νεκρή βρέθηκε η 37χρονη που είχε εξαφανιστεί στο Ηράκλειο

Στην 37χρονη Κατερίνα Γοργογιάννη, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από την περασμένη εβδομάδα στο Ηράκλειο Κρήτης, ανήκει τελικά,  το πτώμα της νεαρής γυναίκας, που εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης στο πάρκο Νεολαίας.



Απίστευτο: Κατάφερε να εντοπίσει την εξαφανισμένη μητέρα της από το Google Earth

H Denise Underhill κατάγεται από τις ΗΠΑ αλλά ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η μητέρα της, Beryl Turton πέθανε πριν από ενάμιση χρόνο, αλλά, όπως είναι φυσικό, η κόρη της την σκέφτεται συχνά.



Η ιστορία της Μαρίας Χερσονιτάκη που έζησε εξαφανισμένη για δέκα χρόνια

Επέστρεψε στην αγκαλιά της οικογένειάς της δέκα χρόνια μετά την περιπλάνησή της, χάρη στην ενεργοποίηση του αντίστροφου Silver Alert.



Εξαφανισμένη από την Κρήτη εντοπίστηκε 10 χρόνια μετά στη Θεσσαλονίκη

Ξαναβρήκε την οικογένειά της, χάρη στην ενεργοποίηση του Silver Alert, η κα Μαρία Χερσονιτάκη, που είχε βρεθεί περιπλανώμενη την 26/03/2017 στην Θεσσαλονίκη.

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει ο εντοπισμός αγνοούμενης γυναίκας από την Κρήτη στη Θεσσαλονίκη.



Αμαλιάδα: Μια εβδομάδα παραμένει εξαφανισμένη η 16χρονη

Η ανήλικη έφυγε από το σπίτι που διέμενε με τον σύντροφό της και έκτοτε έχει κλειστό το κινητό της τηλέφωνο, ενώ δεν έχει μιλήσει με κανένα από τα οικεία της πρόσωπα.