Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

έθνος



Επίσημη ανακοίνωση: Ο Ιβάν κλείνει το «Έθνος»

Την αναστολή κυκλοφορίας του «Έθνους της Κυριακής», περίπου τρία χρόνια μετά την απόκτηση του τίτλου από τον Ιβάν Σαββίδη ανακοίνωσε επίσημα η Dimera Media Εκδοτική, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει ήδη από την Παρασκευή, ότι το φύλλο της Κυριακής θα ήταν και το τελευταίο.



ΕΣΗΕΑ για «Έθνος»: Να παραμείνουν όλοι οι εργαζόμενοι στο κυριακάτικο φύλλο

Στο πλευρό των εργαζομένων της εφημερίδας «Έθνος» με κάθε τρόπο θα βρίσκεται η Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) μετά την απόφαση της εργοδοσίας να αναστείλει την καθημερινή της έκδοση.



Έθνος: Αυτό είναι το τελευταίο πρωτοσέλιδο της ημερήσιας έκδοσης

Στο τελευταίο ημερήσιο πρωτοσέλιδό του, Το Έθνος έχει πρώτο θέμα τις αλλαγές που φέρνει η κυβέρνηση και στη ρύθμιση σε έως 120 δόσεις για τα χρέη σε ασφαλιστικά ταμεία.
Η αναστολή της ημερήσιας έκδοση του Έθνους «ακουγόταν» εδώ και πολύ καιρό, όμως ανακοινώθηκε και επίσημα στους εργαζόμενους στην εφημερίδα το απόγευμα της Δευτέρας (29.07.2019).



«Έφυγε» η δημοσιογράφος Ξένια Σταυροπούλου

Πέθανε σε ηλικία 59 ετών η δημοσιογράφος Πολυξένη (Ξένια) Σταυροπούλου. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, το Διοικητικό Συμβούλιο «με μεγάλη θλίψη ανακοινώνει τον αδόκητο θάνατο της συναδέλφου η οποία έφυγε από κοντά μας μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία μόλις 59 ετών.



Άγιος Παΐσιος: «Θέλουν να εξαφανίσουν την Ελλάδα καταστρέφοντας Παιδεία και Ορθοδοξία»

Ποιους δεν συμφέρει να υπάρχει το ορθόδοξο Έθνος; Τι έλεγε ο αγιορείτης μοναχός για την απόπειρα καταστροφής της Παιδείας που βιώνουμε σήμερα.

Εδώ και δεκαετίες έλεγε ο Γέροντας αυτά που συμβαίνουν σήμερα από τον εθνοπροδοτικό και ανελλήνιστο συρφετό των «προοδευτικών», που έχουν βαλθεί να ξεθεμελιώσουν τα πάντα.



Άγιος Παΐσιος: «Μη φοβάστε! Περάσαμε σαν έθνος τόσες μπόρες και δεν χαθήκαμε…»

Φόβος, ένα συναίσθημα που μας κυριεύει καθημερινά με όλα αυτά που βλέπουμε και ακούμε να συμβαίνουν γύρω μας. Η διδαχή του Αγίου Παϊσιου μας δίνει κουράγιο.

Μη φοβάστε. Περάσαμε σαν έθνος τόσες μπόρες και δεν χαθήκαμε, και θα φοβηθούμε την θύελλα που πάει να ξεσπάσει;

Ούτε και τώρα θα χαθούμε.