Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 -
Ξάστερος ουρανός

18 °C

Σήμερα, 21. Σεπτεμβρίου 2020

Τούρκος αντιπτέραρχος: Η Ελληνική Π.Α μπορεί να χτυπήσει την ΆγκυραΟ Τούρκος αντιπτέραρχος ε.α. Ερντογάν Καρακούς μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή με θέμα την κρίση στην ανατολική Μεσόγειο αποκάλυψε πως η ελληνική Πολεμική Αεροπορία έχει την δυνατότητα να βομβαρδίσει ακόμα και στην Άγκυρα και την Σεβάστεια.

Ο Τούρκος αντιπτέραρχος ε.α. τόνισε μάλιστα πως η ΠΑ «διαθέτει απίστευτες ικανότητες». Οι δηλώσεις του όσο κι αν ακούγεται αυτό οξύμωρο είναι πολύ πιο χρήσιμες για ελληνική εσωτερική περίσκεψη, διότι πρέπει να υπενθυμίσουν στο φοβικό ελληνικό πολιτικό σύστημα ότι αν είχε την θέληση θα μπορούσε να λήξει υπέρ των συμφερόντων του Ελληνισμού και της χώρας την ελληνοτουρκική διένεξη.

Είπαμε αν...

«Μην παίρνετε καθόλου ελαφρά την Ελλάδα. Για πιο Έχουμε μόνο μια αντίρρηση σχετικά με τις δυνατότητες της ΠΑ το 1974. Ήταν επαρκώς ισχυρή για να ακυρώσει την απόβαση των Τούρκων στην Κύπρο καθώς είχε παραλάβει τα πρώτα F-4 Phantom ενώ το Πολεμικό Ναυτικό διέιθετε τα δύο καλύτερα υποβρύχια εκείνης της εποχής στην Ανατολική Μεσόγειο.λόγο ξέρετε; Το 1974 η Π.Α. της Ελλάδας ήταν ασύγκριτα πιο αδύναμη σε σχέση με αυτήν της Τουρκίας. Αλλά μετά το 1974 το σώμα στο οποίο επένδυσε τα περισσότερα ήταν η Π.Α. Και σήμερα η Π.Α. της Ελλάδας διαθέτει απίστευτες ικανότητες επίθεσης. Δείτε το.

Επαναλαμβάνω: Διαθέτει ικανότητα να κάνει επίθεση στην Τουρκία και μην το υποτιμάτε καθόλου αυτό». Ο ίδιος τόνισε το αξιόμαχο της ελληνικής Π.Α. με ακτίνα δράσης που μπορεί να φτάσει βαθιά στην τουρκική ενδοχώρα έως την Άγκυρα και τη Σεβάστεια.