Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

ΕΡΓΟΣΕ



Έγκλημα στα Τέμπη: Ξεκινούν οι καταθέσεις των στελεχών της ΕΡΓΟΣΕ

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει ο κύκλος καταθέσεων των στελεχών της ΕΡΓΟΣΕ στον εφέτη ανακριτή που διερευνά την υπόθεση του εγκλήματος των Τεμπών.



Έγκλημα στα Τέμπη: Η Εισαγγελία Εφετών Λάρισας άσκησε ποινική δίωξη σε 15 στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ

Η Εισαγγελία Εφετών Λάρισας, άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος 15 στελεχών της ΕΡΓΟΣΕ για το έγκλημα που σημειώθηκε στα Τέμπη τον Φεβρουάριο του 2023.

Πρόκειται για διευθύνοντες συμβούλους, προέδρους διοικητικού συμβουλίου και μέλη διοικητικού συμβουλίου του οργανισμού την περίοδο από το 2016 μέχρι τον χρόνο του εγκλήματος.



Στο στόχαστρο της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος η περιουσιακή κατάσταση των υπευθύνων ΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ και Hellenic Train..

Μεγάλη έρευνα ξεκινά η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος σχετικά με την περιουσιακή κατάσταση όσων έχουν εμπλακεί σε συμβάσεις της τελευταίας 15ετίας για έργα στο σιδηροδρομικό δίκτυο.



Συνεργασία ανάμεσα σε ΕΡΓΟΣΕ-Ρωσικούς σιδηροδρόμους

Συμφωνία συνεργασίας με τους Ρωσικούς Σιδηροδρόμους πρόκειται να υπογράψει η ΕΡΓΟΣΕ για θέματα κοινής καθόδου σε έργα σε άλλες χώρες, αλλά και για τη σύμπραξη τους στον χώρο των logistics.



Δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού σε σχολεία από την ΕΡΓΟΣΕ

Ηλεκτρονικό εξοπλισμό σε σχολικές μονάδες παραχωρεί η διοίκηση της ΕΡΓΟΣΕ, ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.