Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

ενιαια



E.E.: 415 δισ. ευρώ ετησίως το όφελος από την ενιαία ψηφιακή αγορά

Η ολοκλήρωση της ενιαίας ψηφιακής αγοράς στην Ευρώπη θα δημιουργήσει εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας, θα δώσει ώθηση στην ευρωπαϊκή οικονομία, ενώ θα διευκολύνει την καθημερινότητα των πολιτών, αυξάνοντας τα δικαιώματά των ταξιδιωτών και γενικότερα των καταναλωτών.



ΥΠΕΞ Ρωσίας: Ίσως τα σύνορα της Συρίας να μην παραμείνουν ίδια...

"Δεν γνωρίζουμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση όσον αφορά το αν είναι δυνατό να διατηρηθεί η Συρία ως ενιαία χώρα", δήλωσε  στο γερμανικό δίκτυο Deutsche Welle ο Ριάμπκοφ.



Μέρκελ: Δεν υπάρχει Ευρωζώνη δυο ταχυτήτων. Πρέπει να παραμείνει ενιαία

Η ευρωζώνη πρέπει να παραμείνει ενιαία, δήλωσε σήμερα η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ, καλώντας ταυτόχρονα τα κράτη μέλη του ενιαίου νομίσματος να εκπληρώσουν τις δεσμεύσεις τους.



Σχέδιο για ενιαία φορολόγηση όλων των εισοδημάτων

Το σχέδιο για καθιέρωση μιας κλίμακας φορολόγησης για το σύνολο των εισοδημάτων που θα έχουν φέτος οι φορολογούμενοι εξετάζει η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών.



ΚΑΣ: Δεκαεπτά νέα ενιαία εισιτήρια σε αρχαιολογικούς χώρους και Μουσεία

Το θέμα του καθορισμού ενιαίων εισιτηρίων σε αρχαιολογικούς χώρους, Μουσεία και μνημεία της χώρας, που θα λειτουργήσουν πιλοτικά από 1ης Απριλίου 2016, με σκοπό στο μέλλον οι χώροι αυτοί να αυξηθούν, απασχόλησε το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ).



Ένα Ταμείο και ενιαία σύνταξη για όσους ασφαλίστηκαν μετά το 1992

Σχέδιο για την άμεση ένταξη όλων των Ταμείων -κύριων και επικουρικών- στο ΙΚΑ και τη δημιουργία ενός ταμείου κύριας ασφάλισης, ενός επικουρικού και ενιαίες παροχές για όλους έχει υποβληθεί στη λεγόμενη «επιτροπή σοφών».