Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Έλβις Πρίσλεϊ



Μετάλλιο Ελευθερίας μετά θάνατον απένειμε στον Έλβις Πρίσλεϊ ο Τραμπ

Το Προεδρικό Μετάλλιο Ελευθερίας απένειμε σε ειδική τελετή στον Λευκό Οίκο ο Ντόναλντ Τραμπ, σε επτά προσωπικότητες για την προσφορά τους στη χώρα.



Το σπίτι του Έλβις Πρίσλει γίνεται γκαλερί

Η γκαλερί και μπουτίκ «Future Perfect»  άνοιξε σε μια νέα τοποθεσία στο Λος Άντζελες, μέσα σε ένα σπίτι που κάποτε ανήκε στον τραγουδιστή Έλβις Πρίσλει στο Μπέβερλι Χίλς της Καλιφόρνια.



Τιμή - ρεκόρ για σπάνια αφίσα του Έλβις Πρίσλεϊ

Ένα σπάνιο πόστερ του Έλβις, από συναυλία στη Βόρεια Καρολίνα το 1955, πωλήθηκε σε δημοπρασία σε τιμή διπλάσια από αυτή που αναμενόταν. Σύμφωνα με την εφημερίδα «News & Observer of Raleigh», η αφίσα προέρχεται από συναυλία στο Ράλεϊ στις 19 Μαΐου του 1955 και πωλήθηκε τον περασμένο μήνα έναντι 42.500 δολαρίων.



Σπάνια αφίσα του Έλβις πωλήθηκε για 42.500 δολάρια

Το σπάνιο πόστερ προέρχεται από συναυλία του Έλβις Πρίσλεϊ στο Ράλεϊ στις 19 Μαΐου του 1955.

Σύμφωνα με την πηγή News & Observer η αφίσα πωλήθηκε τον περασμένο μήνα έναντι 42.500 δολαρίων, διπλάσια τιμή από αυτή που περίμεναν.



Σε ίδρυμα οι εγγονές του Έλβις Πρίσλεϊ, βρέθηκε άσεμνο υλικό στον υπολογιστή του πατέρα τους

Οι κοινωνικές υπηρεσίες της Καλιφόρνιας έχουν πλέον αναλάβει την φροντίδα των δίδυμων εγγονών του Έλβις Πρίσλεϊ, της Φίνλεϊ και της Χάρπερ Λόκγουντ, μετά την καταγγελία της μητέρας τους, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, πως βρήκε άσεμνες φωτογραφίες και βίντεο παιδιών στον υπολογιστή του πατέρα τους.