Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Ελληνικη κυβερνηση



Βόμβα Reuters: Αναβάλλεται η έκδοση του νέου δεκαετούς ομολόγου

Προς αναβολή πάνε τα σχέδια της ελληνικής κυβέρνησης για έκδοση νέου δεκαετούς ομολόγου το καλοκαίρι λόγω τον αναταράξεων στην Ιταλία σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters.

Το πρακτορείο το οποίο επικαλείται κορυφαίο αξιωματούχο της κυβέρνησης  υποστηρίζει ότι με αφορμή τις οι πρόσφατες αναταράξεις δεν πρόκειται να επιτρέψουν την επιτυχία του εγχειρήματος.



Νίμιτς: Η ελληνική κυβέρνηση δεν αρνείται την ταυτότητα του λαού των Σκοπίων

«Από τότε που θέσατε το θέμα της ταυτότητας, δεν έχω ακούσει τίποτε από την ελληνική πλευρά, που θα σήμαινε την άρνηση της ταυτότητας του λαού εδώ, και πιστεύω ότι η λύση είναι τόσο συνεπής που διατηρεί και ακόμη ενισχύει την ταυτότητα (του "Μακεδόνα"). Είμαι πολύ αισιόδοξος.



Άγνοια ελληνικής κυβέρνησης για το τι σημαίνει Μουσουλμάνος και τι Τούρκος - Αυτό εκμεταλλεύεται ο Ερντογάν

Καμία ελπίδα εκλογίκευσης τελικά δεν υπάρχει στην ελληνική πραγματικότητα και ειδικά με αυτό το «αυτογκόλ» που έβαλε η ελληνική κυβέρνηση με την πρόσκληση και επίσκεψη του Ερντογάν στην Αθήνα και τη Θράκη.

Θέμα iellada.gr



Πολυπληθής συγκέντρωση για τον Ερντογάν! Αυτά τα ήξερε η ελληνική κυβέρνηση;

Ο Ερντογάν θα μιλήσει ως ηγέτης στην Θράκη; Πώς το επιτρέπει αυτό η ελληνική κυβέρνηση τη στιγμή που διακυβεύονται τόσο σοβαρά θέματα σε μια τόσο ευαίσθητη περιοχή η οποία μάλιστα διεκδικείται ανοικτά πλέον;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΘΡΑΚΗ: Μαρία Γιαχνάκη



Οι ANONYMOUS απειλούν την ελληνική κυβέρνηση

Μήνυμα προς την κυβέρνηση έστειλε μέσω της σελίδας της στο Facebook η ομάδα των Ελλήνων χακτιβιστών «Anonymous Greece», στο οποίο κάνει αναφορά για το ζήτημα των πλειστηριασμών και την άρνηση του ΕΟΠΥΥ να καλύψει τα έξοδα μεταφοράς της μικρής Νεφέλης στο εξωτερικό.



Έτοιμη να βγει στις αγορές, την ερχόμενη εβδομάδα, εμφανίζεται η ελληνική κυβέρνηση

Έτοιμη να βγει στις αγορές, το πιθανότερο την ερχόμενη εβδομάδα, εμφανίζεται η ελληνική κυβέρνηση, όπως αναφέρει δημοσίευμα του CNBC, επικαλούμενο πηγή «κοντά στην όλη διαδικασία».