Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Ελληνας πρέσβης



Sputnik: Προσωπική απόφαση Κοτζιά η αντικατάσταση του Ελληνα πρεσβευτή στη Μόσχα

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει η αντικατάσταση του Ελληνα πρεσβευτή στη Μόσχα, σύμφωνα με το Sputnik.

«Η απόφαση ελήφθη και την πήρε προσωπικά ο Ελληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς», ανέφερε πηγή του Sputnik.



Μόσχα: Εκφράσαμε έντονη διαμαρτυρία στον Έλληνα πρέσβη

Μπορεί η Αθήνα, δια μέσω τηλεγραφήματος  στο  ΑΠΕ-ΜΠΕ, να προσπαθεί να αναδείξει πως ο Έλληνας πρέσβης στη Μόσχα, Ανδρέας Φρυγανάς, που κλήθηκε νωρίτερα σήμερα στο ρωσικό ΥΠΕΞ, δεν ενημερώθηκε περί αντιμέτρων για την απέλαση των δύο Ρώσων διπλωματών και η συζήτηση που έγινε ήταν ήπια, ωστόσο από τη Μόσχα προκύπτει ότι το ύφος των παρατηρήσεων για την στάση της Αθήνας ήταν μάλλον έντονο.



Ο Έλληνας πρέσβης απαντά στη FAZ: «Η Αντιγόνη δεν αποτιμάται σε δισ. ούτε εξαγοράζεται»

Με επιστολή του προς την Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) ο Έλληνας πρέσβης στη Γερμανία, Θ. Δασκαρόλης, απαντά στο δημοσίευμα της εφημερίδας με τίτλο «Πόσα δισεκατομμύρια αξίζει για μας η Αντιγόνη;»
 



Αυτός είναι ο εραστής της συζύγου του Ελληνα πρέσβη στη Βραζιλία

Τη σύλληψη της συζύγου του Κυριάκου Αμοιρίδη, του εραστή της και δύο ακόμη ατόμων διέταξαν οι βραζιλιάνικες  αρχές για τη δολοφονία του Ελληνα πρέσβη στη χώρα.



Έγκλημα πάθους υποπτεύεται η αστυνομία πίσω από τον θάνατο του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία

Νέες διαστάσεις στην υπόθεση με το τραγικό τέλος του πρέσβη της Ελλάδας στη Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη, δίνει βραζιλιάνικη εφημερίδα που επικαλείται πληροφορίες από την αστυνομία του Ρίο ντε Τζανέιρο.



Θρίλερ με τον Ελληνα πρέσβη στη Βραζιλία - Αγνοείται εδώ και 3 ημέρες

Τα ίχνη του πρέσβη της Ελλάδας στη Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη, αναζητούν οι αστυνομικές αρχές σύμφωνα με τον βραζιλιάνικο Τύπο.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ο πρεσβευτής της Ελλάδας εξαφανίστηκε προ τριών ημερών και την υπόθεση διερευνά η υπηρεσία ανθρωποκτονιών του Ρίο Ντε Τζανέιρο.