Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ζάκυνθος: Τουρίστες ξάφρισαν μεγάλο ποσό από δωμάτιο παραθεριστών



Με... ξένα χρήματα σχεδίαζαν να συνεχίσουν τις διακοπές τους στη Ζάκυνθο τέσσερις νεαροί αλλοδαποί, οι οποίοι τρύπωσαν στο ενοικιαζόμενο δωμάτιο άλλων παραθεριστών στην περιοχή του Λαγανά κατά την διάρκεια της απουσίας τους και ξάφρισαν από τα πράγματά τους το ποσό των 1.000 ευρώ!

Ωστόσο, την στιγμή που επέστρεφαν οι ένοικοι, τους είδαν να βγαίνουν από το δωμάτιο, κατάλαβαν τι είχε συμβεί και ειδοποίησαν αστυνομικούς της Ασφαλείας. Οι αλλοδαποί “ποντικοί” ηλικίας 20 ως 23 χρόνων εντοπίστηκαν άμεσα, συνελήφθησαν με τα κλεμμένα χρήματα που αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου με την κατηγορία της κλοπής.

Δρέπανο: Προσπάθησε να κλέψει τσάντα λουόμενης, αλλά δεν τα κατάφερε

Την ώρα που απολάμβανε τη θάλασσα στην παραλιακή περιοχή του Δρεπάνου Ηγουμενίτσας, είδε έναν άγνωστο που προσπαθούσε να κλέψει την τσάντα της μια λουόμενη η οποία έβαλε τις φωνές αναγκάζοντάς τον να εγκαταλείψει τα σχέδιά του και να το βάλει στα πόδια! Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ξεκίνησαν άμεσα αναζητήσεις, με αποτέλεσμα ο 50χρονος αλλοδαπός επίδοξος κλέφτης να συλληφθεί σε κοντινή απόσταση και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας με κατηγορίες για απόπειρα κλοπής και παράνομη παραμονή στη χώρα, καθώς δεν διέθετε ταξιδιωτικά έγγραφα.