Σάββατο 06 Ιουνίου 2020 -
Μερική συννεφιά

23 °C

Σήμερα, 6. Ιουνίου 2020

Ξυλόκαστρο: Φρουρούμενος νοσηλεύεται ο μοναδικός επιζών περιπατητής - «Δύο φορές έφτασα στο θάνατο», είπε στις ΑρχέςΕξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κορίνθου ο μοναδικός επιζών του δυστυχήματος στο φαράγγι του Αγίου Λουκά στο Ξυλόκαστρο, όπου βρήκαν τον θάνατο τρία άτομα.

Ο 38χρονος, που φέρεται να οδηγεί την καταρρίχηση, φρουρείται από την αστυνομία για ενδεχόμενες ευθύνες αναφορικά με το δυστύχημα και τον θάνατο ενός ζευγαριού από τη Σιγκαπούρη και τον Ελληνα βοηθό του.

«Προσπάθησα να τους σώσω. Πλησίασα κι άρχισα να κάνω μαλάξεις. Ήταν ο βοηθός μου και μία γυναίκα. Τους έκανα τεχνική αναπνοή. Ο τρίτος άνδρας είχε παρασυρθεί σε απόσταση» αναφέρει σήμερα ο άνδρας στις αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1.

Εμεινε 12 ώρες στο φαράγγι στο Ξυλόκαστρο

Ο ίδιος έμεινε για περισσότερες από 12 ώρες στο φαράγγι κοντά στο Ξυλόκαστρο περιμένοντας πως φτάσει κάποιος για να τον σώσει. «Είχε παγωνιά. Πολύ δυνατό αέρα που έφερνε πάνω μας το νερό. Δύο φορές έφτασα στο θάνατο. Κρατήθηκα και περίμενα βοήθεια», φέρεται να πρόσθεσε.

Ο 38χρονος ισχυρίζεται πως δεν έκανε τις εξορμήσεις αυτές επί πληρωμή και το μόνο που ζητούσε ήταν χρήματα για τα καύσιμα. Οι Αρχές ακόμη δεν έχουν ολοκληρώσει την δικογραφία για την υπόθεση στο φαράγγι του Αγίου Λουκά στο Ξυλόκαστρο. Στο πλευρό του 38χρονου βρίσκονται οι συγγενείς του και οι γιατροί το νοσοκομείου σε μία προσπάθεια να τον στηρίξουν ψυχολογικά.