Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Βροχές, χιόνια και προβλήματα σε όλη τη χώρα από το νέο κύμα κακοκαιρίας



Σε νέο κλοιό κακοκαιρίας βρίσκεται η Ελλάδα με το βαρομετρικό χαμηλό «Λητώ» να έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα ειδικά από τη Στερέα και προς τα πάνω, σε Μακεδονία και Θράκη.

Μεγάλα τα προβλήματα και στη Θεσσαλία με τα ποτάμια να έχουν «φουσκώσει» απο τις βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών και πολίτες να εγκλωβίζονται από τα ορμητικά νερά.

 

Από τα προβλήματα δεν γλίτωσε και η Αττική καθώς η έντονη βροχόπτωση το ξημερώμα προκάλεσε μεγάλες δυσκολίες στους οδηγούς σε αρκετούς κεντρικούς οδικούς άξονες. Στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς αεροδρόμιο από το ύψος της Αγίας Παρασκευής στην περιφερειακή Υμηττού μέχρι τον κόμβο Πεντέλης, στον Κηφισό στην κάθοδο από τη Λυκόβρυση μέχρι το Περιστέρι και στην άνοδο από του Ρέντη τον Κόκκινο Μύλο, στην κάθοδο της Κηφισίας από το Άλσος Συγγρού μέχρι το Golden Hall και από το Ψυχικό μέχρι τους Αμπελοκήπους, στην Κατεχάκη στο ρεύμα προς Κηφισίας από το ύψος της Αττικής Οδού. 

Θεσσαλονίκη: Χιονίζει στα πέριξ

Έντονη είναι χιονόπτωση που βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί στα πέριξ της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα το έχει «στρώσει» σε περιοχές του δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη, του δήμου Λαγκαδά καθώς και στη Χαλκηδόνα.

Από τις 03.00 τα ξημερώματα είναι κλειστός ο δρόμος Χορτιάτη - Αγίου Βασιλείου.  Για λίγη ώρα παρέμεινε κλειστός και ο δρόμος Χορτιάτη - Πανοράματος, προκειμένου καθαριστεί από τα εκχιονιστικά μηχανήματα του δήμου.