Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Βρέθηκε κι άλλος ζωντανός – Αγωνία για πέντε άτομα που αγνοούνται



Δύο άνθρωποι εντοπίστηκαν ζωντανοί μετά από την κακοκαιρία που συνεχίζει να πλήττει τη Δυτική Αττική και κυρίως τη Μάνδρα και τη Νέα Πέραμο.

Ο ένας αγνοούμενος, ένας άνδρας 67 ετών βρέθηκε ευτυχώς ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητό του το οποίο είχε παρασυρθεί, ενώ ακόμη ένας ηλικιωμένος εντοπίστηκε στο σπίτι του στην περιοχή Παλαιοχώρι. Ωστόσο πριν από λίγη ώρα δηλώθηκε αγνοούμενος ακόμη ένας άνδρας ο οποίος είχε πάει στη Μάνδρα για κυνήγι. αγνοούμενος αγνοούμενος αγνοούμενος αγνοούμενος αγνοούμενος

Ζωντανοί από θαύμα

Ένας άνθρωπος κατάφερε να επιβιώσει επί περισσότερες από 24 ώρες μέσα στο αυτοκίνητό του που είχε παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Κορακά.

Ο 67χρονος δεν υπέστη σοβαρά τραύματα. Δεν μπορούσε ωστόσο να βγει από το αυτοκίνητο καθώς είχαν “φρακάρει” πόρτες και παράθυρα από μπάζα και κλαδιά.

Οι διασώστες κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον απεγκλωβίσουν λίγα λεπτά πριν τις 12:00 το μεσημέρι.

Λίγο πρίν τη μία οι διασώστες κατάφεραν να εντοπίσουν και ακόμη έναν ηλικιωμένο στο Παλαιοχώρι στην περιοχή Άγιος Γεώργιος. Ο άτυχος άνδρας είχε εκλωβιστεί στο σπίτι του και δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με κανέναν.