Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020 -
Ξάστερος ουρανός

34 °C

Σήμερα, 14. Αυγούστου 2020

«Βράζει» το ΣτΕ και οι δικαστικές ενώσεις για τις δηλώσεις Γεροβασίλη (Βίντεο)Εντονη δυσαρέσκεια επικρατεί τόσο στο Συμβούλιο της Επικρατείας όσο και στις δικαστικές ενώσεις για τη δήλωση που έκανε χθες η Ολγα Γεροβασίλη, λίγο μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης για τις τηλεοπτικές άδειες.

Στη δήλωσή της η Ολγα Γεροβασίλη ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «το ΣτΕ παρεμποδίζει τη ρύθμιση του εδώ και 27 χρόνια ασύδοτου τηλεοπτικού τοπίου» και συνέχισε:

«Πρόκειται για το ίδιο δικαστήριο, το οποίο: έκρινε συνταγματικά τα μνημόνια, που διέλυσαν την Ελλάδα, έκρινε συνταγματικό το «μαύρο» στην ΕΡΤ, έκρινε συνταγματικό το PSI που διέλυσε τα ασφαλιστικά ταμεία».

 
Η πρωτοφανής επίθεση κατά των δικαστών προκάλεσε αίσθηση και αντιδράσεις στα κόμματα της αντιπολίτευσης, αλλά και στους κόλπους των δικαστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ενώσεις των δικαστικών είναι «καζάνι που βράζει», καθώς θεωρούνται αδιανόητες οι δηλώσεις στις οποίες προέβη η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη χθεσινή διάσκεψη για τις τηλεοπτικές άδειες αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στους κόλπους του Συμβουλίου της Επικρατείας.