Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Βούλα: Τρία βίντεο-ντοκουμέντο από το τροχαίο με τη Ferrari



Τρία βίντεο ντοκουμέντο βλέπουν το φως της δημοσιότητας από το θανατηφόρο τροχαίο στη Βούλα, χθες το βράδυ, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός.

Τα βίντεο δείχνουν τη Ferrari που μόλις έχει αγοράσει ο 45χρονος επιχειρηματίας και κάνει την πρώτη του βόλτα με το νέο του απόκτημα στις φλόγες.

Το φρικτό τροχαίο σημειώθηκε, το βράδυ της Πέμπτης, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μαζί με τη σύντροφό του προσέκρουσε σε δέντρο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το όχημα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ ξέσπασε και φωτιά.

Η γυναίκα διατήρησε τις αισθήσεις της και κατάφερε να βγει μέσα από το φλεγόμενο όχημα, ωστόσο ο άνδρας -ο οποίος φέρεται να εκτοξεύτηκε εκτός του οχήματος- έχασε τη ζωή του ακαριαία. 

Τίποτα δεν προμηνύει το θανατηφόρο τροχαίο που θα γίνει λίγα μέτρα πιο κάτω από το σημείο που κάμερα ασφαλείας «πιάνει» το αυτοκίνητο του επιχειρηματία, αδερφού της βουλευτού Κυκλάδων της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού.

Η κάμερα είναι στραμμένη στην παραλιακή, προς το φανάρι με τη συμβολή της με τη Βουλιαγμένης. Η Ferrari του Τζώρτζη Μονογυιού κινείται στη δεξιά λωρίδα, μπαίνει σταθερά στη στροφή και δεν φαίνεται, εκ πρώτης όψεως, να έχει αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Λίγα μέτρα από το σημείο αυτό, άγνωστο ακόμα γιατί, το αυτοκίνητο βγαίνει από το δρόμο, χτυπάει σε μια πινακίδα και σε δέντρα και τυλίγεται στις φλόγες.