Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Βουγιουκλάκη- Παπαμιχαήλ μαζί σε ένα σπάνιο κλικ από τα 80s



Η κοινή πορεία τους στη ζωή, με μια νοητή γραμμή, χωριζόταν σε δύο κόσμους: αυτόν που έβλεπαν τα φωτά και αυτόν που βίωναν όταν δεν τους έβλεπε κανείς.

Δεν θα μάθουμε ποτέ ποιες ήταν οι πραγματικές σκέψεις τους την ώρα που τους απαθανάτιζε μαζί ο φακός που τόσο τους αγαπούσε. Τι έλεγαν όταν κανείς άλλος δεν ήταν παρών. Αυτό που άφησαν πίσω τους είναι ο μύθος τους που χτίστηκε με θόρυβο και με μια σιωπηλή αγάπη που πέρασε από πολλά στάδια.

Στην φωτογραφία που ακολουθεί και δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό με το όνομα της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο Instagram (που διαχειρίζεται ο γιος της, Γιάννης), βλέπουμε τους δύο σταρ σε μια συνάντηση με άρωμα από τα 80s.

Οι δυο τους βρίσκονται στο σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη στην οδό Στησιχόρου. Οπως αναφέρει η λεζάντα της φωτογραφίας, οι δύο ηθοποιοί φωτογραφήθηκαν στη συνάντησή τους για την ανάγνωση του έργου «Φιλουμένα Μαρτουράνο» που θα ανέβαζαν στο θέατρο Αλίκη λίγους μήνες μετά. Το φθινόπωρο εκείνης της χρονιάς, η Αλίκη Βουγιουκλάκη άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της για τις ανάγκες του ρόλου της.

Δείτε τους ηθοποιούς να μιλούν για την καλλιτεχνική τους συνύπαρξη εκείνη την σεζόν αλλά τη ζωή τους μετά τον χωρισμό τους στην εκπομπή της ΕΡΤ Καλλιτεχνικό Καφενείο, με παρουσιαστές τον Βασίλη Τσιβιλίκα, τον Κώστα Φέρρη και τον Μίμη Πλέσσα.