Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Βοιωτία: Κουκουλοφόροι χτύπησαν ηλικιωμένο ζευγάρι και άρπαξαν 30.000€



Εφιαλτική νύχτα έζησε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι τα ξημερώματα στον Ορχομενό Βοιωτίας, όταν λίγο μετά τις δυο ξύπνησαν με τρεις κουκουλοφόρους πάνω από τα κεφάλια τους.

Οι ληστές απείλησαν τον παππού και τη γιαγιά με ένα κατσαβίδι λέγοντας ότι θα σας σκοτώσουμε αν δεν μας πείτε που έχετε τα λεφτά.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport τους έβαλαν στο κεφάλι κουκούλες και τους χτυπούσαν στο πρόσωπο για να μαρτυρήσουν που ειναι τα χρήματα.

Τελικά οι τρεις ληστές φέρεται να άρπαξαν το μεγάλο χρηματικό των 30.000€ περίπου και εξαφανίστηκαν. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

«Τρέμουμε όταν ακούμε κάποιον θόρυβο τη νύχτα. Έχουμε βάλει κάγκελα σε πόρτες και παράθυρα. Όμως και πάλι δεν νιώθουμε ασφαλείς. Είναι αδίστακτοι εάν δεν τους έλεγαν που είχαν το κομπόδεμα θα τους σκότωναν. Είναι δυνατόν να δουλεύεις μια ζωή και να έρχονται μια νύχτα να σε σκοτώσουν και να σου παίρνουν ότι όλες τις οικονομίες σου; », ειπε ένας από τους γείτονες του άτυχου ζευγαριού στο LamiaReport.

ΠΗΓΗ: lamiareport.gr