Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Βενιζέλος: Η κυβέρνηση δεν διαπραγματεύεται με τους θεσμούς



Σε δραματικούς τόνους για τη θέση της χώρας στην ΕΕ κινήθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε εκδήλωση του Κύκλου Ιδεών για τα 60 χρόνια από τη Συνθήκη της Ρώμης. 

«Κάθε ημέρα που περνά τα πράγματα γίνονται χειρότερα και αποδυναμωνόμαστε μέσα στους νέους ευρωπαϊκούς συσχετισμούς που είναι ακόμη ρευστοί και αδιαμόρφωτοι» προειδοποίησε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επιρρίπτοντας τις ευθύνες στην κυβέρνηση. 


«Η κυβέρνηση δεν διαπραγματεύεται με τους εταίρους στις Βρυξέλλες.  Διαπραγματεύεται εσωτερικά με τον ΣΥΡΙΖΑ, με τους ΑΝΕΛ και ταυτοχρόνως παραποιεί την πραγματικότητα και δημιουργεί ψευδείς εντυπώσεις» είπε χαρακτηριστικά.  

Ολόκληρη η δήλωση στην ημερίδα του Κύκλου Ιδεών,  «60 χρόνια μετά τη Συνθήκη της Ρώμης: Η Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση ξανά σε δοκιμασία»:   
 
«Η κυβέρνηση δεν διαπραγματεύεται με τους εταίρους στις Βρυξέλλες.  Διαπραγματεύεται εσωτερικά με τον ΣΥΡΙΖΑ, με τους ΑΝΕΛ και ταυτοχρόνως παραποιεί την πραγματικότητα και δημιουργεί ψευδείς εντυπώσεις. 

Η χώρα υποβαθμίζεται, η χώρα ηττάται.  Κάθε ημέρα που περνά τα πράγματα γίνονται χειρότερα και αποδυναμωνόμαστε μέσα στους νέους ευρωπαϊκούς συσχετισμούς που είναι ακόμη ρευστοί και αδιαμόρφωτοι.»