Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 -

Τρόμος ξημερώματα στο Έβρο: Λαθρομετανάστες προσπάθησαν βίαια να μπουν στο σπίτι ιερέα..Τρόμος σήμερα τα ξημερώματα στο Μαυροκκλήσι Σουφλίου, όταν άγνωστος αριθμός μεταναστών προσπάθησε να μπει βίαια στο σπίτι του ιερέα του χωριού.

 Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ του Evros-news.gr, γύρω στις 3 τα ξημερώματα ο ιερέας του χωριού άκουσε φωνές έξω από το σπίτι όπου μένει μόνος του και κατάλαβε ότι πρόκειται για λαθρομετανάστες. Κάποια στιγμή άρχισαν να κλωτσούν την πόρτα του σπιτιού, αυτός ξεκίνησε να φωνάζει έντονα “φύγετε, κάλεσα την… Police, Police”, ο σκύλος που έχει γαύγιζε έντονα και οι λαθρομετανάστες, που δεν μπόρεσε να διαπιστώσει πόσοι ακριβώς ήταν λόγω του σκοταδιού, έφυγαν και συνέχισαν την διαδρομή τους προς τον ορεινό όγκο.

Το πρωί συζήτησε το συμβάν με τους συγχωριανούς του και το θέμα κυκλοφόρησε παντού, αλλά όπως χαρακτηριστικά λένε οι κάτοικοι του Μαυροκκλησίου, είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο το πέρασμα δεκάδων λαθρομεταναστών από το χωριό τους, αφού αποτελεί σημείο απ’ το οποίο στη συνέχεια κατευθύνονται προς τον ορεινό όγκο του Σουφλίου.