Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Tροχαίο με λεωφορείο που μετέφερε μαθητές στη Χαλκιδική



Τροχαίο ατύχημα με λεωφορείο των ΚΤΕΛ Χαλκιδικής που εκτελούσε μαθητικό δρομολόγιο, σημειώθηκε νωρίτερα στην επαρχιακή οδό Γοματίου, στη Χαλκιδική. Από το τροχαίο ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν οι μαθητές ούτε και οι οδηγοί των οχημάτων που ενεπλάκησαν σ' αυτό. Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την αστυνομία, το συμβάν έγινε στη διασταύρωση Γοματίου, όταν το λεωφορείο συγκρούστηκε με ΙΧ φορτηγό.

Σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος του Αλληλασφαλιστικού Συνεταιρισμού Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων Δημόσιας Χρήσης Μετόχων ΚΤΕΛ Νομού Χαλκιδικής, Δημήτρης Ιωακειμίδης επισήμανε πως «δεν υπήρξε τραυματισμός μαθητών ή των οδηγών», προσθέτοντας ότι το δρομολόγιο που εκτελούσε το λεωφορείο ακολουθεί τη διαδρομή Αρναία- Γομάτι - Ουρανούπολη.

«Όλοι οι μαθητές είναι καλά στην υγεία τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ιωακειμίδης, συμπληρώνοντας πως πρόκειται για μαθητές και μαθήτριες που φοιτούν σε ΕΠΑΛ. Σύμφωνα με τον ίδιο, κλιμάκιο της Τροχαίας μετέβη στο σημείο και κατέγραψε το συμβάν από το οποίο προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές.