Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Τρίκαλα: Φωταγωγήθηκε το υψηλότερο φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ελλάδα..ΕΙΚΟΝΕΣ



Μαγευτικές είναι οι εικόνες που έρχονται από τα Τρίκαλα, τα οποία το βράδυ της Παρασκευής (27/11) φωτίστηκαν για τα Χριστούγεννα. Η πόλη που τα τελευταία χρόνια κάθε εορταστική περίοδο δέχεται χιλιάδες επισκέπτες από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, φέτος «έβαλε τα καλά της» για τους κατοίκους της πόλης και των κοντινών γύρω περιοχών, καθώς θεωρείται απίθανο να επιτραπούν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό ακόμα και μετά τη λήξη του lockdown.

Ο στολισμός ολόκληρης της πόλης, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες του “tv10.gr”, είναι αναμφισβήτητα εντυπωσιακός και δίνει ένα ευχάριστο γιορτινό κλίμα, καθώς κάθε γωνιά της πόλης υπενθυμίζει πως τα Τρίκαλα είναι η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων

Μαγευτικές εικόνες από τα στολισμένα Τρίκαλα - Φωταγωγήθηκε το υψηλότερο  φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο (pics)

(Εurokinissi)

Το σίγουρο πάντως είναι ότι η διαφορετική τελετή της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (27/11) μέσω διαδικτύου, δημιούργησε μια χαρμολύπη, καθώς πολλοί δεν μπόρεσαν να φωτογραφηθούν με τις οικογένειες τους δίπλα στο δέντρο, όπως είθισται κάθε χρόνο.

Αξίζει να επισημανθεί ότι το πρόκειται για το ψηλότερο φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ελλάδα, ύψους 33 μέτρων, που βρίσκεται στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στα Τρίκαλα.