Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Τρεις οι δολοφόνοι της Ειρήνης Λαγούδη



Ξετυλίγεται μέρα με τη μέρα το κουβάρι του άγριου φονικού στην Αιτωλοακαρνανία με θύμα την 44χρονη μητέρα, Ειρήνη Λαγούδη.

Η Ειρήνη Λαγούδη βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, πριν από 9 μήνες, σε μια υπόθεση που συγκλόνισε ολόκληρη τη χώρα.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για αυτοκτονία, ωστόσο, τα στοιχεία που ήρθαν στη συνέχεια στο «φως» αποκάλυψαν πως κάποιοι έβγαλαν την Ειρήνη από τη μέση.

Μετά από αγωνιώδεις έρευνες, οι Αρχές είναι πολύ κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τρία άτομα φωτογραφίζονται ως οι δολοφόνοι της 44χρονης Ειρήνης.

Ο ένας είναι ο ηθικός αυτουργός και έχει προσωποποιηθεί μετά την ποινική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας σε άτομο από το στενό φιλικό περιβάλλον της 44χρονης.

Είναι ο άνθρωπος που φέρεται να έδωσε εντολή σε δύο πολύ δικούς του ανθρώπους, στους οποίους και είχε απόλυτη εμπιστοσύνη, να κάψουν την 44χρονη μέσα στο αυτοκίνητό της, σύμφωνα με το Star.

Το σχέδιο της δολοφονίας της δεν μπορούσε να υλοποιηθεί από ένα άτομο, υποστηρίζει η έκθεση του πρώην υπαρχηγού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδριανού Γκουρμπάτζη και την έχει στα χέρια του ο εισαγγελέας.

Άλλος έβαλε τη φωτιά και άλλος την κλείδωσε μέσα στο αυτοκίνητό της για να μην μπορεί να βγει. Γι’ αυτό και βρέθηκαν και πελματικά αποτυπώματα από την μπότα της Ειρήνης Λαγούδη στον ουρανό και στο πίσω τζαμι του αυτοκίνητου. Το στοιχείο αυτό πιστοποιεί ότι η 44χρονη πάλευε να σωθεί.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου θα βοηθήσει στο να συνδεθούν από την ανακρίτρια ο ηθικός με τους φυσικούς αυτουργούς.

Την ίδια ώρα ένα από τα πιο στενά συγγενικά πρόσωπα της 44χρονης άφησε αιχμές για την έρευνα της αστυνομίας , υποστηρίζοντας ότι η μόνη φορά που κατέθεσε στην αστυνομία, ήταν όταν εξαφανίστηκε η Ειρήνη Λαγούδη, δηλαδή στις 6 Ιανουαρίου. Μετά δεν τον κάλεσε κανείς, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν ενδείξεις πως η άτυχη μητέρα δολοφονήθηκε, σημείωσε.

Αντιθέτως, μόλις ο εισαγγελέας Αγρινίου πήρε τη δικογραφία, τον κάλεσε για κατάθεση όχι μία αλλά δύο φορές, δίνοντας βεβαίως σοβαρά στοιχεία που βοήθησαν το έργο του δικαστικού λειτουργού στην πολύκροτη αυτή υπόθεση.