Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 -

Τραγωδία στη Λάρισα:Σήμερα η νεκροψία - νεκροτομή στο άψυχο σώμα του 20 μηνών αγοριούΣυνεχίζεται η έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε ο θάνατος του 20μηνου αγοριού από την ίδια του τη μητέρα χθες στο χώρο των οικημάτων της 110 Πτέρυγα Μάχης.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία η μητέρα 31 ετών, αρχισμηνίας, είχε βάλει τα άλλα τρία παιδιά της μέσα στο αυτοκίνητο με σκοπό να τα πάει στον παιδικό σταθμό, όταν ένα από αυτά άνοιξε την πόρτα με αποτέλεσμα το βρέφος να βρεθεί εκτός του οχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της larissanet η υπόθεση από την Τροχαία Λάρισας έχει διαβιβαστεί στην αρμόδια υπηρεσία της Αερονομίας η οποία και θα συνεχίσει την έρευνα, ενώ έχει ενημερωθεί και ο εισαγγελέας του Στρατοδικείου Λάρισας.

Παράλληλα σήμερα αναμένεται να γίνει νεκροψία- νεκροτομή από την ιατροδικαστή Λάρισας στο άψυχο σώμα του 20μηνου αγοριού.

 

Συγκλονίζουν τα στοιχεία για την ασύλληπτη τραγωδία στη Λάρισα όπου μια μητέρα έκανε όπισθεν και παρέσυρε το 20 μηνών αγοράκι της, το οποίο τελικά κατέληξε στα τραύματά του.

Η μητέρα είναι 31 ετών, αρχισμηνίας και είναι σε κατάσταση σοκ και δίπλα της από εκείνη τη στιγμή είναι ψυχολόγος της Πολεμικής Αεροπορίας.

Τι φέρεται να είπε η μητέρα στους αστυνομικούς 

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR η μητέρα είχε μέσα στο αυτοκίνητο τα 3 από τα 5 παιδιά της και ετοιμαζόταν να τα πάει στον παιδικό σταθμό που είναι μέσα στην Πτέρυγα Μάχης. Κάποιο από τα παιδιά άνοιξε την πόρτα, έπεσε το 20 μηνών αγοράκι στον δρόμο και το πάτησε.

Η νεαρή γυναίκα έμενε με την οικογένειά της στις πολυκατοικίες της 110 πτέρυγας μάχης στη Λάρισα όπου και υπηρετεί. Πριν από 20 μήνες έφερε στον κόσμο το 5ο αγοράκι της κι έμελλε να το χάσει με τον πιο τραγικό τρόπο.

Το άτυχο αγόρι μεταφέρθηκε στην αγκαλιά της γιαγιάς του στα επείγοντα του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας. Πάνω από 40 λεπτά προσπάθησαν να το επαναφέρουν στη ζωή, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

«Ήμασταν ομάδα από παιδιάτρους, αναισθησιολόγους, νευροχειρουργούς κι εμείς στα επείγοντα, αλλά δυστυχώς το παιδάκι έφερε βαρύτατες κακώσεις» είπε ο παθολόγος Στράτος Μανουλάκας.

Τραγική ειρωνεία πέρυσι ένα από τα πέντε παιδιά της οικογένειας είχε πέσει από το δεύτερο όροφο, όμως είχε σωθεί. Για τα αίτια αυτού του τραγικού δυστυχήματος διενεργούν έρευνα τα αρμόδια όργανα της μονάδας και η τροχαία Λάρισας.