Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον 36χρονο Βασίλη: Βάφτισε το παιδί του και σκοτώθηκε



Ανείπωτος πόνος για τον Βασίλη Πετρόπουλο, τον 36χρονο αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά που έχασε την ζωή του στον επαρχιακό δρόμο Χαλανδρίτσας – Καλαβρύτων, στο ύψος του χωριού Καλάνιστρα.

Το νήμα της ζωής για τον 36χρονο κόπηκε λίγο πριν τις 10 το πρωί όταν το μηχανάκι που οδηγούσε συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ΙΧ αυτοκίνητο. Σύμφωνα με το patrastimes.gr, από την σύγκρουση τραυματίστηκε και η οδηγός του οχήματος. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως το μηχανάκι το οποίο οδηγούσε υπέστη βλάβη και δεν λειτούργησαν τα φρένα, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες σε μια προσπάθεια να το σταματήσει, λίγο πριν συγκρουστεί με το όχημα, έβαλε τα πόδια του στο έδαφος. Η κατηφόρα και η ταχύτητα που είχε αναπτύξει δεν βοήθησαν κι έτσι βρέθηκε πάνω στο αυτοκίνητο που ανέβαινε τον επαρχιακό δρόμο Πατρών καλαβρύτων.

Ο 36χρονος άνδρας κατέληξε στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα από ακατάσχετη αιμορραγία.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη τόσο στην Πάτρα αλλά και στον αγαπημένο του τόπο, το χωριό του, το Κομπηγάδι, του Δήμου Ερυμάνθου.

Ο Βασίλης Πετρόπουλος πριν από περίπου ένα μήνα βάπτισε το μοναχοπαίδι του. Απαρηγόρητη είναι οι γονείς του, η σύζυγός του αλλά και οι φίλοι του. Ο Βασίλης βρισκόταν σε άδεια πατρότητας και σε λίγες μέρες που θα ολοκληρωνόταν θα αναλάμβανε καθήκοντα στην Πάτρα αφού η πολυπόθυτη απόσπαση του είχε εγκριθεί. Ωστόσο, δεν πρόλαβε αφού η μοίρα είχε άλλα σχέδια...

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα το απόγευμα στα Δεμένικα και η ταφή του στο Κομπηγάδι.