Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Τον χτύπησε με τσεκούρι επειδή του έπαιρνε τις δουλειές



Επικίνδυνες διαστάσεις πήρε ο καυγάς μεταξύ δυο Αλβανών που εργάζονταν στα χωράφια του παραθαλάσσιου οικισμού Λεφόκαστρο στο Πήλιο, όταν ο ένας επιτέθηκε στον άλλο με τσεκούρι (!) κατηγορώντας τον ότι του παίρνει τις δουλειές! Από τύχη δεν τον τραυμάτισε σοβαρά, ωστόσο του κατάφερε ένα πλήγμα στο χέρι.

Το αιματηρό επεισόδιο συνέβη όταν το θύμα ηλικίας 40 χρόνων που κατοικεί στο Βόλο πήγε στην περιοχή για εργασίες. Μόλις τον είδε ο 47χρονος συμπατριώτης του με τον οποίο είχε από παλιά διαφορές επειδή διεκδικούσαν τις ίδιες εργασίες, άρπαξε το τσεκούρι που είχε μαζί του και προσπάθησε να τον χτυπήσει στο κεφάλι! Όμως, ο 40χρονος πρόλαβε να καλυφθεί με το χέρι του, με αποτέλεσμα να δεχτεί αυτό το χτύπημα.

Ο τραυματίας πήγε στο Γενικό νοσοκομείο Βόλου και, μετά την παροχή πρώτων βοηθειών, κατήγγειλε τον ομοεθνή του στο αστυνομικό τμήμα Μηλεών. Ο δράστης εντοπίστηκε λίγο αργότερα, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Βόλου, όπου του ασκήθηκε δίωξη για πρόκληση απλής σωματικής βλάβης, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και παραπέμφθηκεα δικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Όμως, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να δικαστεί σήμερα. Και παραμένει στα κρατητήρια του τμήματος.