Δευτέρα 04 Δεκεμβρίου 2023 -

Τον χτύπησαν και τον λήστεψαν στην πλατεία ΕξαρχείωνΣτο νοσοκομείο κατέληξε 30χρονος έπειτα από επίθεση που δέχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην πλατεία Εξαρχείων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, οι πέντε δράστες κάθονταν στην πλατεία Εξαρχείων και μόλις τον είδαν έτρεξαν κατά πάνω του, άρχισαν να τον χτυπούν με μανία στο κεφάλι για να τον ληστέψουν.

“Μου λένε το κινητό. Κάνω να φύγω και εκεί που κάνω να φύγω να τους απωθήσω κάπως, αρχίζουν και με γρονθοκοπούν στο πρόσωπο. Καταλαβαίνω ένα χέρι. Μου αρπάζει το κινητό εκείνη τη στιγμή. Δέχθηκα περίπου έξι με επτά χτυπήματα, κυρίως γροθιές”, δήλωσε το θύμα της επίθεσης, μιλώντας στο STAR.

Ο 30χρονος έφευγε από μπαρ της οδού Θεμιστοκλέους και κατευθυνόταν προς την Οδό Στουρνάρη. Ο ξυλοδαρμός έγινε στη Σπύρου Τρικούπη και Στουρνάρη, μπροστά από την πλατεία Εξαρχείων.

“Το μόνο που μπόρεσα να καταλάβω είναι ότι οι δύο μιλούσαν πάρα πολύ καλά ελληνικά. Οι άλλοι σπαστά. Από ότι μου είπαν από την αστυνομία, πρέπει να είναι σπείρα Αλγερινών που συχνάζουν πλέον στα Εξάρχεια”, σημείωσε.

Ο 30χρονος κατέθεσε μήνυση κατ' άγνώστων. Ο ένας από τους δράστες φέρεται να είναι σεσημασμένος.