Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Θρήνος για την Κούλα Τοπαλούδη



Δεν έχει τέλος ο πόνος. Δεν έχει τέλος ο σπαραγμός για δυο γονείς που δεν σταματούν να ψάχνουν την αλήθεια.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Star, η μητέρα της 21χρονης φοιτήτριας αναφέρθηκε στο τρισάγιο που τελέστηκε στο Διδυμότειχο στη μνήμη της, την ώρα που η ανακρίτρια Ρόδου περιμένει τις απαντήσεις από τα κεντρικά του Facebook για να διαπιστωθεί εάν η Ελένη Τοπαλούδη γνώριζε ότι στο μοιραίο ραντεβού με τον 19χρονο Αλβανό θα ήταν και ο 20χρονος Ροδίτης.

 

«Η πρώτη ονομαστική γιορτή χωρίς την Ελενη. Οταν έρχονται οι γιορτές οι μέρες γίνονται ακόμα δυσκολότερες, όταν συνειδητοποιείς ότι δεν θα ξαναδείς αυτό το πλάσμα και το μόνο σημείο αναφοράς είναι τώρα το μνήμα και οι αναμνήσεις. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πήγαμε λουλούδια, τα τριαντάφυλλα που πάντα της άρεσαν και μου άρεσαν σε διάφορα χρώματα. Αγκαλιές λουλούδια σαν να ήταν αρραβώνας. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι αυτό. Τίποτα άλλο δεν μπορούμε να κάνουμε. Ήταν ένα λουλούδι που δεν πρόλαβε να ανθίσει», είπε η μητέρα της.

 

Παράλληλα, σύμφωνα με το Star , στη Ρόδο βρίσκεται ήδη κλιμάκιο των Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας. Είναι σε εξέλιξη και η έρευνα για τους δύο αξιωματικούς που είδαν την Ελενη Τοπαλούδη τη βραδιά που πήγε να καταγγείλει τον βιασμό της. Επιμένουν ότι το κορίτσι ανησυχούσε μόνο για ένα «ροζ» βίντεο.