Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Θρίλερ με την οδηγό που έπεσε στο μόλο της Δραπετσώνας - Σε εξέλιξη οι έρευνες



Αγωνιώδης προσπάθειες από δύτες και πλωτό του λιμενικού να βρεθεί το όχημα με τη γυναίκα που έπεσε στη θάλασσα στην περιοχή του μόλου της Δραπετσώνας.

H επιχείρηση είναι σε εξέλιξη και κρίνεται δύσκολη καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα έπεσε αρχικά σε βάθος 10 μέτρων περίπου στη θάλασσα αλλά υπάρχουν φόβοι ότι παρασύρθηκε από ρεύματα με αποτέλεσμα το βάθος που βρίσκεται αυτή τη στιγμή να είναι μεγαλύτερο των 20 μέτρων.

Η οδηγός είναι μάλλον μια 55χρονη. Αυτή τη στιγμή απαγορεύεται η είσοδος σε μη έχοντες εργασία στον χώρο, γι’ αυτό υπάρχουν και μπάρες.

Το ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί, εντείνει την αγωνία για το αν είναι ζωντανή. Συγκεχυμένες πληροφορίες κάνουν λόγο για συνοδηγό, ενώ επίσης αναφέρεται πως στο αμάξι ήταν δύο σκυλιά, το ένα από τα οποία βγήκε στην επιφάνεια και σώθηκε. Όσο για τα αίτια του συμβάντος, αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως η οδηγός «κόλλησε» πίσω από φορτηγό προκειμένου να περάσει μαζί του τις μπάρες και να μπει στον χώρο (απαγορεύεται για το ευρύ κοινό), και στην συνέχεια έπεσε στην θάλασσα με ταχύτητα.