Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Θρίλερ με αγνοούμενους σε Μάνδρα, Νεα Πέραμο



Ολονύχτιο θρίλερ στη Μάνδρα και στη Νέα Πέραμο, όπου οι πυροσβεστικές δυνάμεις συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό τις έρευνες σε σπίτια, καταστήματα και οχήματα που έχουν παρασυρθεί, προκειμένου να εντοπίσουν τυχόν άτομα που έχουν εγκλωβιστεί.

Υπάρχουν φόβοι ότι η λίστα των νεκρών που μέχρι στιγμής έχει φτάσει τους 15, θα αυξηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν αρκετές εκκλήσεις πολιτών που αναζητούν αγνοούμενους.

Μάλιστα αναφέρθηκαν περιστατικά όπου κάτοικοι έχουν βγει στους δρόμους και αναζητούν οικεία πρόσωπα φωνάζοντας τα ονόματά τους.

Οι προσπάθειες των πυροσβεστών θα συνεχιστούν σε όλη την διάρκεια της νύχτας μέσα στα λασπόνερα και στα γκρεμισμένα σπίτια από τον όγκο του νερού που ξεχύθηκε και παρέσυρε στο πέρασμά του σπίτια, δρόμους και υποδομές.

Υπάρχουν φόβοι για επιδείνωση του καιρού που μπορεί να προκαλέσει νέες τραγωδίες για ανθρώπους που μπορεί να παραμένουν στα σπίτια τους και να κινδυνεύσουν από νέες πλημμύρες. Να σημειωθεί ότι πολλοί από τους πλημμυροπαθείς έχουν μείνει άστεγοι.

Την τελευταία στιγμή διασώθηκαν δύο γυναίκες που διαμένουν στην οδό Κοροπούλη, όπως και η ηλικιωμένη που εντοπίστηκε νεκρή. Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο νοσοκομείο με υποθερμία.

Στις τοπικές πυροσβεστικές δυνάμεις συνδράμουν δυνάμεις από όλη την Αττική, καθώς και από όμορους νομούς.

Συνολικά, επιχειρούν στις πληγείσες περιοχές 190 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 55 οχήματα, ενώ έχουν σχηματιστεί 70 συνεργεία για την αντιμετώπιση των συμβάντων.