Τρίτη 30 Μαΐου 2023 -

Θετικός στον κορωνοϊό ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης - «Μπήκε σε καραντίνα και δεν πήγε καμία εκδρομή»Τον εκνευρισμό της ΝΔ, προκαλούν αναρτήσεις από «troll» του ΣΥΡΙΖΑ,- όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της-, σύμφωνα με τις οποίες, ο γιος του Πρωθυπουργού αν και είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό, δήθεν σπάει την καραντίνα και πηγαίνει εκδρομή, παραβιάζοντας τα πρωτόκολλα.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει, είτε φανερά είτε υπόγεια, χρησιμοποιώντας troll του διαδικτύου και φιλικά του μέσα και ιστοσελίδες, τον άθλιο πόλεμο λάσπης προσωπικά κατά του Πρωθυπουργού», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.
Ολόκληρη η ανακοίνωση
«Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει, είτε φανερά είτε υπόγεια, χρησιμοποιώντας troll του διαδικτύου και φιλικά του μέσα και ιστοσελίδες, τον άθλιο πόλεμο λάσπης προσωπικά κατά του Πρωθυπουργού. Στην αρχή ήταν στο στόχαστρο μόνο ο ίδιος. Στη συνέχεια προστέθηκε και η σύζυγος του. Μετά ήρθε η σειρά των παιδιών του. Αυτή τη φορά τα ψέματα αφορούν τον γιό του Κωνσταντίνο, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό και δήθεν πήγε εκδρομή, παραβιάζοντας τα πρωτόκολλα.

«Κι αυτό όταν από την πρώτη στιγμή της θετικής διάγνωσης μπήκε σε καραντίνα κι έμεινε στο δωμάτιό του, τηρώντας όλους τους προβλεπόμενους υγειονομικούς κανόνες, και φυσικά δεν πήγε καμία εκδρομή. Παράλληλα με το υβρεολόγιο στις επίσημες ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, τα υπόγεια της Κουμουνδούρου κάνουν υπερωρίες στην παραγωγή λάσπης και fake news κι όλα αυτά με τις ευλογίες του κ. Τσίπρα φυσικά».