Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Θέσεις εργασίας στο ΚΕΘΙ



Το ΚΕΘΙ προσκαλει τους/τις ενδιαφερομένους/-ες να υποβάλουν αίτηση για κατάρτιση σύμβασης μίσθωσης έργου με το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι.), που εδρεύει στην Αθήνα του Νομού Αττικής.

Το Κ.Ε.Θ.Ι. στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος: «Ενίσχυση της προστασίας γυναικών προσφύγων και μεταναστριών επιζήσασων έμφυλης βίας μέσω της βελτίωσης της πρόσβασης σε υπηρεσίες για την έμφυλη βία» - «Enhancing protection for refugee and migrant GBV survivors through increased access to GBV services», πρόκειται να αναθέσει σε συνολικά δύο (2) άτομα το ακόλουθο έργο, όπως αναλυτικά περιγράφεται στον κάτωθι ΠΙΝΑΚΑ

Διερμηνεία -Διαμεσολάβηση Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (Λέσβος) 1
Διερμηνεία -Διαμεσολάβηση Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (Πάτρα) 1

 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ / ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες καλούνται να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικώς στο ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ (Κ.Ε.Θ.Ι.), στην ακόλουθη διεύθυνση: Χαρ. Τρικούπη 51 & Βαλτετσίου, Τ.Κ. 106 81 - Αθήνα, Υπόψη: Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης της υπ'αριθμ. 1/2018 -Κωδ. 2018/019 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος. Στην περίπτωση αποστολής των

 

αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

 

Η προθεσμία υποβολής των φακέλων συμμετοχής ορίζεται στις δέκα (10) ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της παρούσας στην ιστοσελίδα του Κ.Ε.Θ.Ι. (www.kethi.gr) και στο Πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Ειδικότερα, πρέπει να υποβληθεί ενιαίος σφραγισμένος φάκελος συμμετοχής, ο οποίος θα πρέπει να φέρει την ένδειξη: «Αίτηση συμμετοχής στην υπ'αριθμ. 1/2018 - Κωδ. 2018/019 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος», και υποχρεωτικά θα περιλαμβάνει επί ποινή αποκλεισμού τα ακόλουθα:

1) Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.
Οι υποψήφιοι/-ες μπορούν να αναζητήσουν ή να παραλάβουν το έντυπο της αίτησης: α) στη γραμματεία του Κ.Ε.Θ.Ι. και β) στην ιστοσελίδα του Κ.Ε.Θ.Ι. (www.kethi.gr). ως συνημμένο της παρούσας πρόσκλησης (βλ. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ).

2) Ταυτότητα ή άλλο δημόσιο έγγραφο από το οποίο να προκύπτουν τα στοιχεία της ταυτότητας.
α) Οι Έλληνες πολίτες;
Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας Αρχής ή των κρισίμων σελίδων του διαβατηρίου (δηλ. αυτών όπου αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου ή άλλου δημοσίου εγγράφου από το οποίο να προκύπτουν τα στοιχεία της ταυτότητας). β) Οι αλλοδαποί πολίτες:
Νομιμοποιητικά έγγραφα διαμονής στην Ελλάδα, που εξασφαλίζουν τη δυνατότητα άσκησης ανεξάρτητης οικονομικής δραστηριότητας και παροχής υπηρεσιών ή έργου.

3) Υπεύθυνη Δήλωση (άρθρο 8 του ν.1599/1986).
Υπογεγραμμένη από τον/την υποψήφιο/-α στην οποία θα δηλώνονται: α) η ακρίβεια των στοιχείων του βιογραφικού σημειώματος, β) η άμεση διαθεσιμότητα εντός 15ημερών από την έκδοση αποτελεσμάτων για την ανάληψη καθηκόντων, γ) η χρονική διαθεσιμότητα καθ' όλη τη διάρκεια του Έργου και δ) η δυνατότητά του/της να μετακινείται σε όλη την Περιφέρεια επιλογής του/της.
4) Ειδικά για τους άνδρες υποψηφίους απαιτείται η προσκόμιση αποδεικτικών στοιχείων σχετικά με την εκπλήρωση των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων ή την νόμιμη απαλλαγή τους από αυτές, καθ' όλη τη διάρκεια σύναψης σύμβασης στο πλαίσιο του έργου.
5) Φάκελος δικαιολογητικών
Απαραίτητα δικαιολογητικά με τα οποία θα αποδεικνύεται η κατοχή των απαιτούμενων τίτλων και προσόντων, όπως αυτά αναφέρονται στον ΠΙΝΑΚΑ ΙΙ καθώς και βιογραφικό σημείωμα.

Ειδικότερα, ως προς το φάκελο δικαιολογητικών διευκρινίζονται τα εξής:

• Τα δικαιολογητικά για το προσόν 1 στους Κωδικούς 1 και 2 (Πολύ Καλή γνώση της αραβικής γλώσσας) του Πίνακα II συνυποβάλλονται στο Φάκελο και αποδεικνύονται: α) από αντίστοιχο εκπαιδευτικό τίτλο της ημεδαπής ή ισότιμο τίτλο της αλλοδαπής νομίμως μεταφρασμένο ή β) εφόσον η αραβική γλώσσα αποτελεί μητρική γλώσσα , από αντίγραφο του διαβατηρίου του υποψηφίου που αποδεικνύει την καταγωγή του από αραβική χώρα.
• Το δικαιολογητικό για το προσόν 2 στους Κωδικούς 1 και 2 (Γνώση της Ελληνικής Γλώσσας) του Πίνακα II συνυποβάλλεται στο Φάκελο και αποδεικνύεται από Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας της ελληνικής γλώσσας τουλάχιστον Επιπέδου Β1 ή από αντίστοιχες σπουδές δευτεροβάθμιας ή /και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

Η προκηρυξη εδω