Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Τέμπη: Εξιτήριο για τον 21χρονο που βρισκόταν στο κυλικείο του τρένου τη στιγμή της φονικής σύγκρουσης



Ύστερα από 29 μέρες νοσηλείας, εξιτήριο πήρε σήμερα, από το νοσoκομείο «Παπαγεωργίου» ο 21χρονος Στέλιος Στρατέλος, οποίος βρισκόταν μαζί με τη σύντροφό του στο κυλικείο τη στιγμή της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη.

«Ήμασταν τυχεροί, ήμασταν πολύ τυχεροί. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο… Λυπάμαι τους γονείς που έχασαν τα αγγελούδια τους.....Σίγουρα αυτή η εμπειρία είναι τρομακτική. Εύχομαι να μην τη ζήσει κανένας» λέει ο πατέρας του Στέλιου, μιλώντας στην εκπομπή Tlive.

«Ήμασταν τυχεροί, ήμασταν πολύ τυχεροί. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο… Λυπάμαι τους γονείς που έχασαν αγγελούδια τους. Με το παιδί μιλήσαμε περίπου μετά απο δύο ώρες , εφόσον έγινε το τροχαίο. Δεν μπορούσαμε να τον βρούμε σε κανένα τηλέφωνο. Σίγουρα αυτή η εμπειρία είναι τρομακτική. Εύχομαι να μην τη ζήσει κανένας», δήλωσε φανερά συγκινημένος μιλώντας στην εκπομπή Tlive, ο πατέρας του Στέλιου.

Δείτε εδώ τι λέει ο πατέρας του Στέλιου

 

Και συμπλήρωσε λέγοντας πως: Μέχρι να τον δούμε, να ακούσουμε σε πρώτη φάση τη φωνή του στον δρόμο και μετά να τον δούμε στο νοσοκομείο, ήταν στιγμές πολύ δύσκολες. Παράλληλα μετά στο νοσοκομείο, συνεχίσαμε να έχουμε δύσκολη κατάσταση τουλάχιστον για μία εβδομάδα γιατί το παιδί είχε διασωληνωθεί και ακολουθήθηκε η θεραπεία που έπρεπε να ακολουθηθεί. Ήταν στο 6ο βαγόνι αλλά λόγω των καθυστερήσεων στα Παλαιοφάρσαλα, πήγαν στο εστιατόριο να φάνε κάτι μαζί με την κοπέλα του. Ήταν οι δύο μοναδικοί διασωθέντες του δεύτερου βαγονιού» πρόσθεσε ο πατέρας του. «Ευχαριστούμε τον Θεό, ευχαριστούμε τους Αγίους που μας προστάτεψαν», τονίζει ακόμα συγκινημένος.

«Η κοπέλα του τον τράβηξε, βρήκαν μία τρύπα και βγήκαν έξω για να σωθούν. Ήταν χωρίς παπούτσια και χωρίς ρούχα, γιατί κάηκαν και η κοπέλα του με σπασμένο πόδι και πρόβλημα στους σπονδύλους» λέει ο πατέρας του φοιτητή.