Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Το τελευταίο ταξίδι της 37χρονης στην Ηλεία, πριν το φονικό...



Νέα στοιχεία έρχονται στο προσκήνιο… για τα όσα συνέβησαν πριν από τη στυγερή δολοφονία της Ανθής Λινάρδου από τον σύζυγό της, ο οποίος την στραγγάλισε και την έθαψε σε χωράφι.

«Πάει, το έχασα το παιδί μου», ψέλλισε ο Θανάσης Λινάρδος, ο πατέρας της 37χρονης Ανθής, όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν το άψυχο κορμί της θαμμένο μέσα στο χωράφι του συζύγου της, στο Βελβεντό Κοζάνης.

Η άτυχη Ανθή καταγόταν από την Παλαιοβαρβάσαινα Ηλείας. Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα ''Πατρίς'', είχε βρεθεί λίγες μέρες πριν τη δολοφονία, στην Ηλεία μαζί με τον σύζυγο και τα τρία της παιδιά, στο γάμο του ξαδέλφου της!

Συγκλονισμένοι οι συγγενείς, οι θείοι και τα ξαδέλφια της στην Παλαιοβαρβάσαινα και στον Πλάτανο, παρακολουθούσαν από μακριά τις έρευνες και βρίσκονταν σε «ανοιχτή γραμμή» με τους γονείς της Ανθής και την αδελφή της, προκειμένου να μάθουν νέα, να ακούσουν μια αισιόδοξη δήλωση.

Κάποιοι, δεν άντεξαν να περιμένουν από μακριά και μετέβησαν στην Κοζάνη, να βοηθήσουν στις έρευνες. Τα προβλήματα που φέρεται να αντιμετώπιζε το ζευγάρι τους τελευταίους μήνες, τους «έδιναν μια ελπίδα» ότι η Ανθή έχει φύγει και είναι ζωντανή.

Ωστόσο, τα στοιχεία δεν «βοηθούσαν» στο να παραμείνει «ζωντανή» η ελπίδα. Δεν θα άφηνε πίσω τα τρία της παιδιά, τον 8χρονο γιο της και τα 6χρονα δίδυμα κοριτσάκια της. Επίσης, δεν θα επέλεγε αυτή τη χρονική στιγμή, αφού είχε χτυπήσει και είχε νάρθηκα στο πόδι, συνεπώς δεν μπορούσε να μετακινηθεί χωρίς τις πατερίτσες της, οι οποίες βρέθηκαν στο σπίτι, όπως και τα γυαλιά μυωπίας αλλά και το κινητό της τηλέφωνο.

Μετά από πολύωρη ανάκριση από τους Αστυνομικούς, ο σύζυγος της 37χρονης ομολόγησε ότι είναι ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος. Φέρεται μάλιστα να τους είπε ότι καβγάδισαν και η Ανθή τον απείλησε ότι θα έπαιρνε τα παιδιά τους και θα έφευγε για να μείνει μόνιμα στον Πειραιά. Δολοφόνησε τη σύζυγό του και την έθαψε στο χωράφι του, στο σημείο που χθες, υπέδειξε στους αστυνομικούς οι οποίοι και του πέρασαν τις χειροπέδες.