Τρίτη 21 Μαΐου 2024 -

Τα ακίνητα των μελών του Δ.Σ. τoy Folli Follie δεσμεύονται



Σε δέσμευση των ακινήτων των μελών του Δ.Σ της Folli-Follie και της εταιρείας προχώρησε η Αρχή για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος.

Η εντολή δόθηκε από την αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και επικεφαλής της αρχής για το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος Αννα Ζαΐρη, με την διάρκεια της να έχει ισχύ μέχρι την έκδοση άλλης απόφασης από δικαστική αρχή.

Είναι η δεύτερη κίνηση που γίνεται από την Αρχή, αφού είχε προηγηθεί η δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών και των θυρίδων των προσώπων που ελέγχονται.

Εξάλλου για την υπόθεση είναι ανοιχτή ποινική προκαταρκτική εξέταση , την οποία διενεργεί ο επίκουρος οικονομικός εισαγγελέας Γιάννης Δραγάτσης. Στο πλαίσιο της έρευνας αυτής έχουν ήδη κληθεί και έχουν δώσει εξηγήσεις 10 πρόσωπα με την ιδιότητα του υπόπτου, με τον εισαγγελέα να βρίσκεται στο στάδιο της αποτίμησης του αποδεικτικού υλικού πριν αποφασίσει την επόμενη του κίνηση. Δηλαδή είτε την άσκηση ποινικής δίωξης η την αρχειοθέτηση της δικογραφίας.

Κατά της απόφασης προσφεύγει η Folli-Follie

Την απόφασή της να ασκήσει το δικαίωμά της και να προσφύγει κατά των διατάξεων με τις οποίες δεσμεύονται τα ακίνητα της οικογένειας Κουτσολιούτσου, των μελών του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας αλλά και της ίδιας της εταιρείας, ανακοίνωσε η ανώνυμη εταιρεία Folli - Follie.

Η εταιρεία τονίζει στην ανακοίνωσή της πως βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με εκπροσώπους των ομολογιούχων δανειστών της, με σκοπό την επίτευξη συμφωνίας αναδιάρθρωσης και θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη επί του ανωτέρω θέματος.

 

Πηγή κειμένου: 

iefimerida