Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Σύρος: Στο νοσοκομείο κοριτσάκι μετά από κλωτσιά που δέχθηκε



Δυσάρεστη τροπή πήρε το παιχνίδι ανήλικων παιδιών στην πλατεία Μιαούλη μετά από διαμάχη που είχαν, λίγο μετά τις εννιά χθες το βράδυ (28-06-2016), με τσιγγάνα που πουλούσε μπαλόνια.

Σύμφωνα με δηλώσεις του υπαλλήλου του δήμου Κώστα Γαβρίλη, η τσιγγάνα κλώτσησε με δύναμη το κορίτσι στα γεννητικά του όργανα, με αποτέλεσμα να το στείλει στο νοσοκομείο.

«Τα παιδιά παίζανε στην πλατεία και εκεί ήταν μια από τις τσιγγάνες που πουλάνε μπαλόνια. Λογοφέρανε τα παιδιά και κλώτσησε δυνατά το κοριτσάκι στα γεννητικά όργανα. Το ‘χει σακατέψει.

Φωνάξαμε το ασθενοφόρο αλλά η τσιγγάνα εξαφανίστηκε και την αναζητά η αστυνομία. Εμείς πάμε το παιδί στο νοσοκομείο να δούμε αν έχει χτυπήσει σοβαρά» τόνισε εμφανώς σοκαρισμένος λίγα λεπτά μετά τον τραυματισμό της μικρής...

ΦΩΤΟ από logotypos.grΦΩΤΟ από logotypos.gr
ΦΩΤΟ από logotypos.grΦΩΤΟ από logotypos.gr
ΦΩΤΟ από logotypos.grΦΩΤΟ από logotypos.gr
 

Η αστυνομία κατέφθασε στο σημείο μετά από λίγη ώρα, ενώ σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες προσήχθησαν στο τμήμα 2-3 άτομα στο πλαίσιο διερεύνησης του περιστατικού. Οι γιατροί προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στη μικρή που πλέον προσπαθεί να ξεπεράσει το ισχυρό σοκ που υπέστη...