Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Συνέδριο Νέας Δημοκρατίας: Ηχηρή παρέμβαση Κώστα Καραμανλή



Με το χαιρετισμό του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη το Σάββατο το πρωί, ξεκινούν οι εργασίες του 11ου συνεδρίου της ΝΔ που πραγματοποιείται το διήμερο 16-17 Δεκεμβρίου στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος». Το «παρών» θα δώσουν μεταξύ άλλων Αντώνης Σαμαράς, Κώστας Καραμανλής και Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Εκτός από τις ομιλίες από βουλευτές και στελέχη του κόμματος, θα απευθύνουν χαιρετισμό εκπρόσωποι κομμάτων καθώς και ο επίτροπος της Ε.Ε για τη μετανάστευση Δημήτρης Αβραμόπουλος. Την Κυριακή, ξεχωρίζει η ομιλία του πρώην πρωθυπουργού και πρόεδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά.

Στη διάρκεια του συνεδρίου θα διεξαχθούν και έξι παράλληλες εκδηλώσεις που αφορούν, μεταξύ άλλων, τις «Σύγχρονες πολιτικές για την προστασία της οικογένειας», «Αξιοπρέπεια και ποιότητα ζωής στην Τρίτη ηλικία», «Ο αθλητισμός ως εργαλείο κοινωνικής συνοχής» κ.α.

Όπως πολλές φορές στην ιστορία της, η παράταξή μας θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο για την Ελλάδα του αύριο, για αυτό και πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ισχυρή και αυτό είναι στο χέρι όλων μας», δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής, προσερχόμενος στο 11ο συνέδριο του κόμματος.

«Η παράταξη μας προχωρά στο συνέδριο της που έχει ξεχωριστή σημασία. Γιατί σε αυτό το συνέδριο η ΝΔ θα αναδείξει το σχέδιο της για την ανάταξη της χώρας μας με προτεραιότητες τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις με πρώτη τη συνταγματική αναθεώρηση, τις επενδύσεις, τις νέες θέσεις εργασίας, την κοινωνική συνοχή, τη στήριξη εκείνων που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση», είπε ο κ. Καραμανλής.