Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022 -

Συνάντηση Καραµανλή - Μεϊµαράκη με στόχο την συσπείρωση της ΝΔTον Κώστα Καραµανλή, στην Παναγή Κυριακού, δύο ηµέρες µετά την ονοµαστική του εορτή, επέλεξε να επισκεφτεί o Βαγγέλης Μεϊµαράκης, προκειµένου να του ευχηθεί, αλλά και για να έχουν χρόνο να τα πουν οι δυο τους.

Οι στενές σχέσεις των δύο ανδρών είναι γνωστές και πάντα κάτι έχουν να πουν.

Ετσι, και σε αυτή την κρίσιµη συγκυρία για τη χώρα συζήτησαν για τις γενικότερες πολιτικές εξελίξεις, το Σκοπιανό, τα Ελληνοτουρκικά, καθώς και για τα εσωκοµµατικά τους, έχοντας το βλέµµα στραµµένο στη νίκη της Νέας ∆ηµοκρατίας στις επόµενες εκλογές µε όσο το δυνατόν µεγαλύτερη στήριξη στην προσπάθεια του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μετά και την πρόσφατη περιοδεία του Κώστα Καραµανλή στη Θράκη, οι δύο έµπειροι πολιτικοί φαίνεται ότι έχουν αποφασίσει να βγουν µπροστά, πράγµα που θα βοηθήσει στη µεγαλύτερη συσπείρωση της Ν.∆. και γι’ αυτό άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τα «γαλάζια» παρασκήνια εκτιµούν ότι ενδεχοµένως το επόµενο διάστηµα να πραγµατοποιήσουν κοινές επισκέψεις, συµβολικού χαρακτήρα, ανά την Ελλάδα, κάτι που επίσης συζήτησαν στην κατ’ ιδίαν συνάντησή τους.