Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Ουρές χιλιομέτρων στην εθνική Αθηνών Λαμίας



Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά μετά της 10:00 όταν μια νταλίκα “δίπλωσε” στη μέση του δρόμου, λίγα λεπτά αργότερα όμως στο απέναντι ρεύμα έγινε καραμπόλα τριών αυτοκινήτων και έτσι στο σημείο προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Ουσιαστικά η εθνική Αθηνών Λαμίας είναι μπλοκαρισμένη και στα δύο ρεύματα στο ύψος της Μεταμόρφωσης με αποτέλεσμα να έχει σχηματιστεί ουρά χιλιομέτρων

Ουσιαστικά η εθνική Αθηνών Λαμίας είναι μπλοκαρισμένη και στα δύο ρεύματα στο ύψος της Μεταμόρφωσης με αποτέλεσμα να έχει σχηματιστεί ουρά χιλιομέτρων. Στις 10:00 έγινε το πρώτο τροχαίο, όταν η νταλίκα “δίπλωσε” στο ρεύμα προς Λαμία.

Το αποτέλεσμα ήταν να κλείσουν οι τρεις από τις τέσσερις λωρίδες. Αμέσως έγιναν προσπάθειες και μισή ώρα αργότερα το όχημα μετακινήθηκε ελαφρά ώστε να ανοίξει ακόμη μια λωρίδα κυκλοφορίας.

Ενώ όμως ήδη υπήρχε πρόβλημα στο ρεύμα ανόδου, οι οδηγοί που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα φρόντισαν να κάνουν την κατάσταση χειρότεροι.

Κάποιοι είχαν το βλέμμα τους στο “θέαμα” και όχι στο δρόμο με αποτέλεσμα στο ρεύμα προς Πειραιά να υπάρξει καραμπόλα με ένα φορτηγό και δύο ΙΧ. Ευτυχώς υπήρξε μόνο ένας ελαφρά τραυματίας, όμως προκλήθηκε πραγματικό κυκλοφοριακό κομφούζιο.