Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη από την ιστορία της 29χρονης Ελενας (Βίντεο)



Συγκλονισμένη παραμένει η  κοινή γνώμη, η οποία παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της άτυχης  Έλενας Φραντζής.

Αθώος δηλώνει ο ιερέας, που βρέθηκε τις τελευταίες ώρες στο στόχαστρο, μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» του SIGMA.

Αυτό ήταν το πρώτο και το τελευταίο σχόλιο του ιερωμένου που βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στο μάτι του κυκλώνα, μετά τον αδόκητο χαμό της Έλενας Φραντζή και τις αποκαλύψεις που ακολούθησαν.

Η οικογένεια εμμένει στη θέση ότι όλα αφορούν μια καλοστημένη πλεκτάνη. Η πρεσβυτέρα ισχυρίζεται ότι αυτή αποκαλύφθηκε μετρά από τηλεφώνημα που δέχθηκε η ιδιά από την Έλενα.

Οι απειλές, ισχυρίζεται η οικογένεια, δεν έχουν τέλος,  από τότε που η Έλενα αποφάσισε να ανοίξει το στόμα της και να εξιστορήσει όλα όσα την βασάνιζαν από παιδί.

Η ίδια πήρε όλα όσα γνώριζε στον τάφο της. Άνθρωποι από το περιβάλλον της εξακολουθούν να δηλώνουν πως όσα αποκάλυψε η ατυχή 29χρονη είναι μόνο η αλήθεια.

Την ιδιά στιγμή ο πρόεδρο της κοινότητας, οπού διαμένει η οικογένεια του ιερέα, διαψεύδει τα όσα ακούγονται περί αναβρασμού. 

Η οικογένεια προχώρησε μάλιστα σε καταγγελία για τις νέες απειλές που δέχεται τις τελευταίες ώρες.