Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 -

Συγγενείς της 11χρονης προσπάθησαν να λιντσάρουν τον 37χρονο δολοφόνο τηςΕπεισόδια ξέσπασαν  στα δικαστήρια Πύργου, την ώρα που κατέφτανε με παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, ο 37χρονος δολοφόνος της 11χρονης, όταν οι συγγενείς της Βασιλικής προσπάθησαν να τον λιντσάρουν.

Στη διάρκεια της μεταφοράς του στον εισαγγελέα, συγγενείς του κοριτσιού πλησίασαν το περιπολικό που μετέφερε τον 37χρονο και προσπάθησαν να τον βγάλουν έξω.

Οι αστυνομικοί κατέβαλαν πολύ μεγάλη προσπάθεια, την ώρα που οι συγγενείς έβριζαν και φώναζαν.

Νωρίτερα οι συγγενείς της άτυχης Βασιλικής είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια κρατώντας φωτογραφίες της 11χρονης, ζητώντας για τον 37χρονο «μια ποινή που να μην βγει ποτέ από τη φυλακή».

«Εύχομαι στον Θεό εκεί πέρα που θα πάει να πληρώσει με τον πιο άσχημο τρόπο. Κι εγώ παιδιά έχω, δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση αυτής της μάνας με τον πόνο που βιώνει» δήλωσε εξοργισμένη συγγενής της 11χρονης.

«10 χρονών είναι η κόρη του, αυτό δεν τα σκέφτηκε. Η γυναίκα του είναι έτοιμη να γεννήσει» είπαν άλλοι συγγενείς ζητώντας «μια ποινή που να μην βγει ποτέ από τη φυλακή».

Ο Εισαγγελέας που θα χειριστεί την αποτρόπαια υπόθεση αναμένεται να μελετήσει το υλικό της δικογραφίας και να ασκήσει σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα βιασμού του ανήλικου κοριτσιού.

Μετά την ποινική δίωξη σε βάρος του, ο κατηγορούμενος θα παραπεμφθεί στην Ανακρίτρια Ηλείας προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις που θα του αποδοθούν.