Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 -

Στο νοσοκομείο της Λαμίας η γυναίκα που τραυματίστηκε σε δύσβατη περιοχή των ΔελφώνΜια αλλοδαπή γυναίκα που τραυματίστηκε σε δύσβατη περιοχή στους Δελφούς μεταφέρθηκε πριν λίγη ώρα στο νοσοκομείο της Λαμίας. Στη διάσωση της γυναίκας συμμετείχε το ελικόπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος και αρχικά την μετέφερε αρχικά στο ΚΕΥΠ και από εκεί την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και βρίσκεται στο νοσοκομείο για τις πρώτες εξετάσεις

Όλα ξεκίνησαν χθες το απόγευμα όταν η αλλοδαπή γυναίκα κάτω από άγνωστες συνθήκες έφυγε από τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών και κινήθηκε σε μία δύσβατη περιοχή προς το χωριό Κρόκι, για να θαυμάσει τη θέα του Ελαιώνα αλλά και του Κρισαίου Κόλπου που ανοίγεται μπροστά σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σύμφωνα με τους πυροσβέστες σε κάποιο σημείο έπεσε και χτύπησε στο πρόσωπο, μπόρεσε όμως να ενημερώσει μέσω του 112 την Πυροσβεστική και από τότε ξεκίνησε μία ολόκληρη επιχείρηση στην οποία μετείχαν 18 πυροσβέστες και μία ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ που έφτασε εκεί από την Λαμία.

Οι πυροσβέστες μπόρεσαν και την εντόπισαν αρχικά, διαπίστωσαν ότι είναι καλά στην υγεία της αλλά επειδή είχε πέσει βαθύ σκοτάδι εκτίμησαν ότι μία προσπάθεια μετακίνησής της τη νύχτα θα ήταν επικίνδυνη. Έτσι λοιπόν όλα ξεκίνησαν με το πρώτο φως της ημέρας με την ορειβατική ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ να κινείται προς το σημείο απεγκλωβίζοντας την αλλοδαπή γυναίκα.

Δείτε βίντεο: