Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Στο νοσοκομείο μετά από έμφραγμα ο Νίκος Κοκλώνης (ΒΙΝΤΕΟ)



Στο νοσοκομείο βρίσκεται από χθες το βράδυ ο Νίκος Κοκλώνης που υπέστη ισχαιμικό σοκ στη διάρκεια των γυρισμάτων της εκπομπής του στο Open. Ο παρουσιαστής είχε νιώσει από το σπίτι του αδιαθεσία, είχε καταρρεύσει μάλιστα, αλλά δεν έδωσε σημασία. Πήγε στο γύρισμα της εκπομπής κι εκεί οι παρίσταντες έγιναν μάρτυρες της ματωμένης μύτης του.

Η αρχισυντάκτρια του ζήτησε να πάει στο καμαρίνι να καθαριστεί και να ηρεμήσει κι εκεί τον παρακάλεσαν να πάει στο νοσοκομείο. Όπως περιγράφει ο ίδιος από το δωμάτιο όπου νοσηλεύεται, στην αρχή δεν ήθελε. Ευτυχώς όμως πείστηκε και πιθανότατα έσωσε τη ζωή του.

Ο Νίκος Κοκλώνης εξήγησε στην Κατερίνα Καινούργιου το πρωί ότι αν δεν είχε πάει στο νοσοκομείο, πιθανότατα δεν θα ζούσε τώρα.

«Ευτυχώς είμαι καλά τώρα, η τηλεοπτική σεζόν ήταν δύσκολη! Τώρα είμαι στο νοσοκομείο δεν πίστευα ότι ήταν κάτι τόσο σοβαρό, δεν ήθελα με τίποτα να σταματήσει το γύρισμα. Εγώ ήμουν σπίτι, είχα κάνει γυμναστική, περιμένω να ετοιμαστώ να πάω στο στούντιο. Ξαφνικά νιώθω μια κράμπα στο πόδι, λέω θα περάσει. Σηκώνομαι για να περάσει και σε λίγα δευτερόλεπτα βρίσκομαι πεσμένος στο πάτωμα. Τα βλέπω όλα μαύρα. Έχω χτυπήσει τη μύτη και το πόδι μου. Με σήκωσαν κάτι φίλοι μου και με καθαρίζουν γιατί ήμουν μες στα αίματα. Πήγα στο κρεβάτι να ξεκουραστώ γιατί δεν είχα καθόλου δυνάμεις, κοιμήθηκα 40 λεπτά, έφαγα και πήγα στο στούντιο.

Θεώρησα ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ξεκίνησε το γύρισμα και λόγω της αδρεναλίνης δεν καταλαβαίνω τι γίνεται. Με ειδοποιεί η αρχισυντάκτρια και μου λέει ότι είμαι γεμάτος αίματα. Μόλις τελείωσε το γύρισμα δεν μπορούσα να πάρα τα πόδια μου. Πήγα στο καμαρίνι και μου λένε να πάω στο νοσοκομείο. Εγώ δεν ήθελα. Ήθελα να πάω σπίτι και να ξυπνήσω το πρωί. Αν είχα πάει σπίτι δεν θα είχα ξυπνήσει. Με μετέφεραν στο νοσοκομείο και μου λένε «θα έχει πέσει το ζάχαρο, πήγαινε φάε κάτι». Μετά από λίγο μου λένε «γρήγορα πρέπει να μπεις μέσα, βρήκαμε ότι έχεις δυο δείκτες πολύ ανεβασμένους» και αρχίσανε καρδιογραφήματα και όλα τα άλλα. Θα μείνω σίγουρα κάποιες ημέρες στο νοσοκομείο να πάρω λίγο τα πάνω μου και θα είμαι καλά. ».